nasiona marihuany

Dawca nasienia

Wyszukiwarka Forumowa:

Czy byłbyś skłonny zostać dawcą nasienia?

• Tak.

Głosów: 22 68.8%
  • Tak, ale tylko w wyjątkowych sytuacjach braku pieniędzy.

Głosów: 4 12.5%
  • Nie.

Głosów: 4 12.5%
  • Nie wiem, muszę pomyśleć.

Głosów: 2 6.3%

• Łącznie głosujących
    32

WatchingTheSky

Well-known member
Buchów
0
Czy gdybyś mógł (palenie marihuany, homoseksualizm i jakieś inne rzeczy uniemożliwiają zostanie dawcą) i potrzebował pieniędzy byłbyś skłonny oddawać spermę do banku?

oleander

Well-known member
Buchów
0
Czemu nie jezeli bylbym zdesperowamy zawsze lepsze to niz krasc . Tylko lipa by by byla jakby bylo wziecie na moj"towar" bo swiat zaroil by sie od przyglupow i ciezko by mi bylo uzupelniac " zbiornik" jesli nie byla by to jednorazowa sytuacja . Wiadomo ze z pustego i salomon nie naleje. Pozdro

WatchingTheSky

Well-known member
Buchów
0
Bycie katolikiem (prawdziwym) całkowicie nas dyskwalifikuje już na starcie, dlatego nie pytam w kontekście jakimś tam religijnym. Ale każdy posiada jakąś tam swoją moralność, poczucie etyki itd.

Myślę nawet, że nie każdy ateista byłby skłonny w taki sposób przekazywać swój materiał genetyczny.

Ciapovski

Well-known member
Buchów
0
mógłbym to zrobić pod warunkiem że znałbym odbiorce bo jakby taki gen trafił do jakiejś nie ogarniętej rodzinki, to by wy***ał połowe swojej okolicy w powietrze jeszcze przed 15 rokiem życia :yeahh:... W sumie to ch*j mnie to, jak nie lałem prosto w dziurę to praktycznie jakby nie było moje( wy***ane w geny XD) jestem ateistą i czasami o tym rozmyślam ile można dostać hajsu za dobry strzał :pr:, ale jeszcze nie potrzebuje tak desperacko pieniędzy żeby się w to zagłębiać <sex>

MarlizeLegaliuan

Well-known member
Buchów
0
Jak najbardziej, że tak. Nie wiem dlaczego bycie katolikiem wyklucza bycie dawca. Nie jestem jakims fanatykiem ale wierze. Jak dla mnie kazdy powinien miec swoj rozum oraz sumienie i sie nimi kierowac, bo Kosciol bardzo czesto opowiada brednie, ktore nie maja wiele wspolnego z religia.

nynlok

Well-known member
Buchów
0
Jasne, czemu nie ? Jestem zajefisty i jedwabisty i oby jak najwiecej ludzi takich jak ja heh takze No Problemo ;)

D

delete

Guest
Chcieć to jedno a móc to drugie. Nie jest tak łatwo zostać dawcą nasienia. Od zdechlaków nie przyjmują. Wymagania to minimum 180 wzrostu, wykształcenie wyższe i wiele więcej ...:crazy:

Cybuch

Well-known member
Buchów
0
Chcieć to jedno a móc to drugie. Nie jest tak łatwo zostać dawcą nasienia. Od zdechlaków nie przyjmują. Wymagania to minimum 180 wzrostu, wykształcenie wyższe i wiele więcej ...:crazy:

Nieprawda. 3 podania i zdjęcie...

WatchingTheSky

Well-known member
Buchów
0
Dzwoniłem do jednego z takich ośrodków na dolnym śląsku i tam zapytałem co i jak i się okazało, że jak się zakwalifikuję (czyli będzie dobra jakościowa sperma) to można oddać kilka razy i po pół roku zapłacą 300zł. Myślałem, że trochę więcej na tym można wycisnąć i oddawać więcej razy, np raz, dwa na tydzień bez jakichś tam ograniczeń czasowych. Tak przynajmniej pisali w niektórych artykułach oraz w tv kiedyś o czymś takim mówili. Gdyby można było wyciągnąć chociażby te 300zł ale miesięcznie przez dłuższy czas, to bym się pokusił, ale w takim wypadku to chyba sensu nie ma.

Z

ZWM

Guest
jak bym nie jaral i przeszedl bym testy pozytywnie a ktos by potrzebowal to z miloa checia bym pomogl nawet za darmo

problem bezplodnosci w dzisiejszych czasach jest na tyle powazny ze coraz wiecej ogolnie zdrowych ludzi nie moze miec dzieci mimo ze bardzo by tego chcieli
dla tego jezeli robiac sobie dobrze moglbym pomuc komus z tego typu zaburzeniami zrobil bym to bez wahania

S

Sławuś z council estate.

Guest
Ja bym nie dal. Jestem nosicielem niebezpiecznych genow.

Poza tym robiac cos takiego stwarza sie ryzyko ze kiedys biologiczne potomstwo sie spotka przypadkiem i dojdzie do chowu wsobnego co jest niedobre.

DoktorGreen

Well-known member
Weteran
Buchów
779
Ja bym nie dal. Jestem nosicielem niebezpiecznych genow.

Poza tym robiac cos takiego stwarza sie ryzyko ze kiedys biologiczne potomstwo sie spotka przypadkiem i dojdzie do chowu wsobnego co jest niedobre.
własnie tak.chyba ze macie pewnosc ze wasze strzały lecą do chin :zombi:

WatchingTheSky

Well-known member
Buchów
0
Nie jestem genetykiem ale wydaje mi się, że potomstwo jednego mężczyzny z dwoma kobietami, nawet gdyby miało swoje dzieci, to dzięki połowie genów od matki to prawdopodobieństwo wystąpienia poważnych wad genetycznych jest nikła.
Tym bardziej, że podobno naukowcy ustalili w Polsce, iż jeden dawca nasienia może mieć maksymalnie 5 dzieci (tych z próbówki).

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół