• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

De-Tox

Wyszukiwarka Forumowa:

SuchyKaszel

Member
Buchów
0
Siemanko forum,

Słuchajcie mam taką sprawę, palę kanę już dosyć często( co najmniej 5 dni w tygodniu[nie 5 razy ;| ]) od 3 lat nie odczuwałem skutków ubocznych poza(niekiedy) brakiem snu i uczuciem że mój telefon wibruje, i generalnie przeszkadzało mi to ale sytuacja sie powoli zmienia.

Ostatnio byłem na kilku wyjazdach w tym na kilku festiwalach i złożyło sie tak że nie miałem prawie przerwy od tych wyjazdów. Kiedy wróciłem do domu zaczął sie mój problem. Otóż kana przestała mnie klepać. Wiem że to normalne dosyć po takim maratonie ale jestem strasznie niezadowolony że nie odczuwam haju. Na moim osiedlu bardzo trudno zrobić sobie detoks( nie mówię że mam słabą psychikę ale tygodnia to nie wytrzymam). Więc zwracam sie do was z pytaniem. czy istnieje możliwość wspomożenia szybkości obniżania sie mojej tolerancji na THC ? co radzicie ? witaminę C ? może macie jakąś specjalną dietę albo jakiś triczek który mi pomoże?

Z góry dzięki za odpowiedzi, może był już taki temat jak tak to sory ale nie potrafiłem znaleść zadowalającej mnie odpowiedzi ; )

WatchingTheSky

Well-known member
Buchów
0
Jeśli myślisz o cudownym sposobie na zmniejszenie tolerancji w 3 dni - to zapomnij. Poza tym każdy ma inny metabolizm, inną głowę i trudno jest określić jak długo będziesz osiągał jakiś efekt.
Jeśli piszesz, że tygodnia nie wytrzymasz, to nie musisz, ale na początku zmniejsz ilość, później zmniejsz częstotliwość i w końcu tydzień wytrzymasz. Przeznacz zaoszczędzone pieniądze na jakieś inne zajęcia: siłowania, kino, może jakąś książkę?
Było już kilka takich tematów, nie tylko na tym forum, ale także na hyperreal poszukaj.

Mania

Well-known member
Weteran
Buchów
6
Oszczędzony hajs wydaj na piwko, ja tak robie i pomaga.

z plastikowych kajdan, w metalowe ?

nie polecam.

ćwicz silną wolę, spróbuj odmówić kumplom, a niektorzy sie uciesza- bedzie wiecej dla nich xD <peace>

4pac

Well-known member
Buchów
0
Zacznij grac w jakies mmo. Jak ci sie spodoba to dni wyciete z zycia jak nic :). Za zaoszcedzona kase kupuj itemy. Jak juz bedziesz gotow, aby palic to sprzedaz postac i bedzie kaska na palenie xd

SuchyKaszel

Member
Buchów
0

hmm nie chodzi o magiczny sposób na obniżenie tolerancji ale o w ogóle jakikolwiek ; )
ja moge ograniczac sie powoli ale wolałbym sie wspomóc jakimś sposobem

Co do MMO jest strasznie głupi pomysł. Kiedyś przez Wowa 2 lata życia straciłem i już wole palić i wychodzić na dwór niż nie palić i nie wychodzić ; >

Mania

Well-known member
Weteran
Buchów
6
Słyszałem kiedys o pewnym magicznym srodku, po którym nawet od fajek czy alku czlowiek moze sie wyzwolic ale nie pamietam nazwy... tego czegos.

G

Gość

Guest
i uczuciem że mój telefon wibruje

myślisz ze to skutek uboczny palenia ? bo tez niekiedy miewam takie uczucie:lol3:

---------- Aktualizacja posta 10:38 ---------- Czas poprzedniego posta 10:37 ----------

jak chcesz się uwolnić od smarzenia to polecam jakąś zajawkę, siłownia czy coś co kolwiek, bo inaczej nie da rady takie moje zdanie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół