akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Destylat do waporyzacji z Delta 8 THC

Wyszukiwarka Forumowa:

Baciormen

New member
Buchów
0
Siemka! Robię proces izomeryzacji CBD do D8THC przy użyciu klinoptylolitu. Daje proporcje 1:1.
Wychodzi taka plastelina, nie działa przy podaniu p.o.
I teraz pytanie w czym i jak rozpuścić ta plastelinę żeby zrobić destylat do waporyzacji? Myślałem żeby D8THC dać do słoika z glikolem/terenami i zagotować słoik w garnku z wodą.
A i wiem że to dość amatorskie pytanie, ale nigdy nie robiłem dekarboksylacji. Czy przy wykonywania takiego liquidu trzeba robić dekarboksylacje?

Śmieszek420

World Wide Weed
Obsługa forum
Moderator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
9,043
Odznaki
5
No, standardowy destylat już jest po decarbo bo przechodzi je podczas procesu produkcji.

kastet

Well-known member
Weteran
Buchów
2,544
@Baciormen - brzmi jakbyś kręcił krokodyla w piwnicy.
Jak nie działa p.o to może p.r? ;)

Pokaż jak wygląda ta plastelina którą chcesz waporyzowac i napisz jakie są zanieczyszczenia w tym produkcie

BecauseIGotHigh

Well-known member
Weteran
Buchów
122
Siemka! Robię proces izomeryzacji CBD do D8THC przy użyciu klinoptylolitu. Daje proporcje 1:1.
Wychodzi taka plastelina, nie działa przy podaniu p.o.
I teraz pytanie w czym i jak rozpuścić ta plastelinę żeby zrobić destylat do waporyzacji? Myślałem żeby D8THC dać do słoika z glikolem/terenami i zagotować słoik w garnku z wodą.
A i wiem że to dość amatorskie pytanie, ale nigdy nie robiłem dekarboksylacji. Czy przy wykonywania takiego liquidu trzeba robić dekarboksylacje?
rozpuscił bym to w jakimś rozpuszczalnikiem, wóda może być thc się w niej rozpusci wytrącasz klinoptylit ile się da reszte rzucasz na filtr tak żeby uzyskać całkowić klarowny roztwór, wolny od pyłu. Potem rozpuszczalnik odpaorwać i maszz czyste thc. Dziwne że nie działa nie po tej reakcji nie trzeba robić dekarboksylacji, jaka ilość była zjedzona?

Baciormen

New member
Buchów
0
rozpuscił bym to w jakimś rozpuszczalnikiem, wóda może być thc się w niej rozpusci wytrącasz klinoptylit ile się da reszte rzucasz na filtr tak żeby uzyskać całkowić klarowny roztwór, wolny od pyłu. Potem rozpuszczalnik odpaorwać i maszz czyste thc. Dziwne że nie działa nie po tej reakcji nie trzeba robić dekarboksylacji, jaka ilość była zjedzona?
100-150mg p.o.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół