- Buchów
- 0
Witam mam pytanie myśle ze mi pomożecie
Posiadam mały zestaw do uprawy różnych roślin składający się z Boxa 60x60x120 mam tam wsadzone 4 donice 9L mam w nich 4 automaty doswitlam je lampa LED MARS HYDRO 250 W 17/7 lampe trzymam jakies 30 cm od roslinek nie wiem czy nie za mała ta lampa na te 4 doniczki i czy doswietli te rosliny i czy w ogole cos z tego bedzie mam nadzieje ze tak to jak myslcie ile z tego bedzie
pytanie tez mam co do filtra weglowego Prima Klima Eco Line 100mm 160-240m3/H[FONT=Arial, sans-serif] czy nie bedzie woniac w pomieszczeniu czy sobie jednak taki filtr poradzi z nieprzyjemnym zapachem
i wracajac co do lampy czy musze miec ja włączona na Kwitnienie i wzrost cz tylko na wzrosty i pozniej kwitnienie z gory dzieki za odpowiedzi i sorki wiem ze jest namieszane strasznie ale musiecie mnie zrozumiec leze zapierdzielony POzdrawiam
[/FONT]
pytanie tez mam co do filtra weglowego Prima Klima Eco Line 100mm 160-240m3/H[FONT=Arial, sans-serif] czy nie bedzie woniac w pomieszczeniu czy sobie jednak taki filtr poradzi z nieprzyjemnym zapachem