• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Diesel Ryder AF 69 dzień

Wyszukiwarka Forumowa:

Wappa

Well-known member
Buchów
0
Witam!
Z mojego pierwszego małego outdoor'u 2012 pozostał jedynie Diesel Ryder AF! Jest to jego już 69 dzień i pytanie moje, to za ile nadaje sie do sciecia?? :harvest:
Myślałem zeby dac mu jeszcze tydzien, ale wciaż padaja deszcze i zastanawiam sie czy nie zostawic go dluzej. Co o tym sądzicie?
Przepraszam za chu**wa jakosc ale zdjecia z tel bo aparat z***any :zjarany:

dr.Chronic

Well-known member
Buchów
0
No przecież włosy ma białe. Jak się zrobi rudą wredną suką to wtedy za włosy i rżnij :D

lisciu

Well-known member
Buchów
3
atetion na plesn bo to korestwo atakuje szybko:jaraczz:z fartem :harvest:

Wappa

Well-known member
Buchów
0
Włosków juz białych nie ma! Tak na zdjęciu tylko widac, bo chu**wa jakosc, postaram sie wrzucic za niedługo lepszej jakosci foty! A tak to same boby z brązowymi włochami! A co na plesn polecacie? Bo w sumie zauwazylem ze na jednym ze szczytów jest brązowa jakby uschnięta cząstka kwiatu! Czy moze to być pleśń?

G

Gość

Guest
może być pleśń a nawet jak nie to prysnij zapobiegawczo . Kup Teldor 500 SC . Pozdro

Wappa

Well-known member
Buchów
0
Dzisiaj załatwiam sobie lupę i jak tylko pogoda się poprawi to lece przyjrzeć się trichomom!
Ripena u mnie w mieście nie dostane a siana na niego nie mam zeby z allegro zamawiac więc bede musiał zadowolic się takim plonem jaki jest! Ale i tak jest bardzo dobrze ;)

Demolka

Active member
Buchów
0
Ripen na możesz dostać na alle~~~ za 20zł 0.5 litra na ten sezon raczej wystarczy :bounce:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół