nasiona marihuany

dla pewnisci

Wyszukiwarka Forumowa:
C

cezar2119

Guest
to moje pierwsze flo wiec dla pewnisci zalaczam fotki ale jestem w 99 pewien xza mam 2 meskie i 1 zenska-dzieki za oceny dla starszych hodowcow-pozdr

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
bialy_mis, co ty tutaj tak żadko bywasz?

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Niema czasu na siedzenie przy kompie... trzeba dzialac! Sadzic, palic, legalizowac!

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
cezar2119 napisał:
mozna zrobic cos z meskimi
tak.. wywalić :)

a serio jest dużo fajnych przepisów itp. na męskie krzaki poszukaj chociażby "makumby" genialna sprawa ! tylko trzeba uważać żeby nie wypić za dużej dawki bo faza może nie być przyjemna. Chociaż jeszcze mnie to nie spotkało.. tylko kumpla ;P

H

haszyszekk

Guest
No z płcią to tak jak napisął Biały Miś (bywaj u nas częściej :) :thumright: )...
Co do wyukozystania to proponowałbym (oprócz makumby) hemp wódke (nalewka z cannabisu - kopie jak trzeba :)), mozesz z liści ukręcić cygaro (z żeńskich to troche szkoda by było, a tak kopnie i jak prawidłowo podsuszysz to nie będzie miało nawet takiego złego smaku), pyłek (poczejak aż będą pylic a już teraz rozejzyj sie na forum czy ktoś nie potrzebuje pyłku - możesz go sprzedać albo wymienić na nasionka, które będą po części jego dziełem...), jeżeli palisz np. blunty mieszane (ziele + tytex) to mozeez zastąpić tytex właśnie suszem z liści.... co jeszcze?... chyba tyle... pzdr

C

cezar2119

Guest
poczekac az bedzie pylic-to jak to zrobic zemy mi niezapylilo tej jednej samicy?
a z ciekawosci jakbym nastawil sie na pestki i by zenska zostala zapylona to po jakim czasie od zapylenia pestki sa gotowe i poczym to rozpoznac ze sa juz gotowe?

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
cezar2119 napisał:
a z ciekawosci jakbym nastawil sie na pestki i by zenska zostala zapylona to po jakim czasie od zapylenia pestki sa gotowe

taki sam czas jak czas oczekiwania na dojrzałe topy

cezar2119 napisał:
poczym to rozpoznac ze sa juz gotowe?

będą brązowe i zaczną odpadać

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Te jajka sa juz sporawe i lada dzien moga zaczac pylic. Radze ci wystawic tego meszczaka do innego pomieszczenia bo bedziesz mial pelno pestek a palenia malo. Jak chcesz sobie zrobic pare pesteczek to albo jezeli masz mozliwosc daj meszczaka pod druga lampe do innego boksa albo na balkon go postaw. Gdy bedzie pylil a zenska nie bedzie gotowa na zapylenie to zbierz bylek do pojemniczka i wstaw do lodowki, podziel sie moze z kims z forum albo wymie pylkami.

Jak juz zenska bedzie gotowa to pedzelkiem lekko, delikatnie nanies nasienie na wybrany kwiat. Najlepiej najnizszy... po pewnym czasie od naniesienia pylku pozadnie zroś rosline czysta woda i gotowe ;] Sa jeszcze inne sposoby poczytaj na forum na pewno jest.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół