akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

dlaczego na wielkich uprawach i polach konopnych nie dochodzi do zapylenia ?

Wyszukiwarka Forumowa:

kretekkkk

Active member
Buchów
0
mam pytanie jakie mnie nurtuje, skoro na takim polu gdzies na wzgórzach Maroka, rosną setki czy tysiące tych rośllin, to dlaczego damskie, nie zostają zapylone ( skoro dają kwiat to jak rozumiem nie są zapylone? )

wie ktoś jak to działa ?

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
18,627
Odznaki
1
Sa zapylone. I stad rosna w kolejnym roku. Zapylona roslina tez "daje kwiat", tylko sa w nim nasiona.

Morninsta

Banned
Buchów
2
swoją drogą coś mi się obiło kiedyś o uszy, że w marokańskim powietrzu jest tyle pyłku, że nie da się wyuprawiać sensimili hehe

zielonamasa

jungle guerilla trooper
Weteran
Buchów
3,569
Odznaki
1
produkt z takiego maroka jest tak zanieczyszczony nasionami, że robi się z niego praktycznie tylko haszysz,

kretekkkk

Active member
Buchów
0
produkt z takiego maroka jest tak zanieczyszczony nasionami, że robi się z niego praktycznie tylko haszysz,

tak, też o tym wyczytałem.

więc skąd jest susz w takim razie ? czy np jak hodują powiedzmy 300 sztuk pod lampami to codzień kontrolują czy nie ma samca albo obojnaka?

krtek77

Well-known member
Buchów
0
300 szt nikt rozsądny nie zrobi z nasion tylko z klonów.

R

rolnikdolpasz

Guest
Na porządnych i zadbanych plantachach pilnują nawet kilku tysięcy krzaków, żeby się nie zapyliły.

5gFM

Well-known member
Buchów
1
Rolnik co Ty pie****isz hahaha
tam jest kazda roslina za***ana pestkowiem, jakby mieli pilnowac roslin zeby nie dolecial do nich pylek? w siatke na motyle go lapac? tam wszystko jest zapylone i dlatego palisz od nich haszysz a nie trawe proste ale mnie roz***ales ^^

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół