nasiona marihuany

do szklarni

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

gałgan

Banned
Buchów
1
co mozecie polecić co szybko dochodzi w tunelu foliowym ale koniecznie musi być przed końcem sierpnia i coś niskiego oraz mocnego albo poprostu żeby dużo było tak raz na jakiś czas czyli cośmocmnego a druga oidmiana eby duzo było niskie musi być i przed wrześniem prosże żeby odpisały mi doświadczone osobya nie z suchą wiedza co nigdy konopii na oczy niewidziały tak na żywo :D kto mi odpowie dostanie błogosławieństwo gałgana !

Protektus

Well-known member
Buchów
0
Hmmm W szklarni może LR ci dojdzie do końca sierpnia ale powtażam że może a co do września to i tak już troszke puźno a po za tym nie zakwitnie ci dobrze do końca września a jeżeli chodzi o wzrost to najwyżej będziesz musiał dobrze trenować :) Pozdro

R

rasta

Guest
gałgan, nie można mieć wszystkiego na raz. hehe... niktk ci nie pomoże bo to niemożliwe.

VERSACZ

Well-known member
Buchów
0
nic ci w 1,5 miecha nie urosnie.ja nie wiem o co ci chodzi. pod folia bedziesz mogl trzymac do listopada nawet.

maiako

Well-known member
Buchów
0
Dobry środek antygrzybowy i dobre wywietrzenie tunelu i możesz trzymać :thumright:

Fernandoo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
maiako napisał:
Dobry środek antygrzybowy i dobre wywietrzenie tunelu i możesz trzymać :thumright:

co ty pier** było pisane ze w póltora miecha nie urośnie mu nic powinieneś dostac warna za odswieżanie starego tematu i smiecenie :pr:

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół