• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Dobry Rozwój ?

Wyszukiwarka Forumowa:

RPK1

Well-known member
Buchów
0
Witam mam pytanie czy moja paprotka rozwija sie poprawnie ;d
ma ona okolo tygodnia, stoi narazie na oknie ale potem bd w boxie ;D
a jak nie to poprosze o rade jestem nowy w ogrodnictwie ;d

oto foto https://www.forum.haszysz.com/solarr/albums/userpics/62716/20120710027~0.jpg

---------- Aktualizacja posta 01:17 ---------- Czas poprzedniego posta 01:16 ----------

fotonr 2 https://www.forum.haszysz.com/solarr/albums/userpics/62716/20120710023~0.jpg

---------- Aktualizacja posta 01:19 ---------- Czas poprzedniego posta 01:17 ----------

aaa zapomnial bym jest to odmiana white russian fem. :freak:

Chuck Norris

Member
Buchów
0
Ma tydzień od kiełka? Bo chyba nie od wyjścia z ziemi? A na zdjęciach nic nie widać tylko zarys w postaci pikseli. (tylko mi się to tak wyświetla?)
Jeśli ma tydzień od kiełka to napisz ile ma od wyjścia z ziemi, a jeśli jest tak po tygodniu od wyjścia z ziemi to chyba faktycznie coś z nią nie tak, z tego co widać to jeszcze nawet liści nie wykształciła.

KochamDom

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Masz listki pierwsze. Musisz roślinie dostarczać teraz dużo światła żeby się nie wyciągnęła.

RPK1

Well-known member
Buchów
0
cos proponujecie, bo teraz mnie nie ma i nie mam jak jej pomoc moge kogos podeslac zeby to zrobil za mnie ale nic zaawansowanego bo narazie lipa w miejscowce z pradem ehhh:zjarany:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół