akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Dobry sklep Z sionami na outdoora!! i z cena odpowiednia

Wyszukiwarka Forumowa:

virus895

Well-known member
Buchów
0
czy znacie jakis sklep w którym mozna kupic siona na outdoora ale porzadne siona a nie pestki

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Wszystkie seedbanki sa Ci na pewno znane.

*NIRVANA
*SEEDBOUTIQUE
*DRCHRONIC
*CANNABIS.FR.PL

Jezeli nie chcesz przypalu to cannabis... beda mieli sionka na outa. Pogadaj zreszta z kolesiem na gg. Wszystko Ci wytlumaczy. A jesli hcesz wiekszy wybor to polecam seedbuotique.

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
2
ludzie nie ma polskich seedbankow(jeszcze) sklepy polskie to posrednicy pomiedzy zagranicznymi seedbankami a polskimi klientami...a jedynym wiarygodnym polskim posrednikiem jest www.cannabis.fr.pl dalej pod znakiem zapytania stoi www.seedbank.pl

growmen

Well-known member
Buchów
0
dostałem wiadomośc ze za tydzień pojawią sie takie odmiany na www.cannabis.fr.pl

x White Widow
x Early Misty
x Big Bud
x Ak-48
x White Rhino
x Master Kush
x Jock Horror
x California Orange Bud
x Hollands Hope
x Early Special
x PPP

K

kaka

Guest
koyot - dostałem od seedbanku nasionka po TYGODNIU
i coś słabo kiełkują - ale już pęcznieja drugi dzień :D

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Tylko cannabis.fr.pl wysyła nasionka za pobraniem(płaci sie przy odbiorze) , wszystkim
innym seedsbankom najpierw trzeba przelać kase to o czymś świadczy!!!!

[ Dodano: 2006-01-31, 17:12 ]
Kaka: jeżeli po 2 tygodniach nie wykiełkowały to już z nich nic nie bedzie :roll:

[ Dodano: 2006-01-31, 17:13 ]
Kaka mam pytanie dlaczego masz napisane że jestes dziewczyną a wyrażasz się
w rodzaju męskoosobowym?

spelth

Active member
Buchów
0
a freecannabis.com niewiecie czy sklelp bedzi ejeszzce sprzedawal... bo strona nie laduje sie

Galuxu

Well-known member
Buchów
0
yoyy napisał:
Tylko cannabis.fr.pl wysyła nasionka za pobraniem(płaci sie przy odbiorze) , wszystkim

NIe tylko oni.... www.seed.pl too... tylko nie wiem czy ufac czy nie, bo wybor maja wporzo i nawet jest na sztuki :ncool: Jak by ktos z Was zamawial tam to prosze o odpowiedz i/lub PW (wmiare szybko) Thx Pozdro all :lol:

baku123

Well-known member
Buchów
1
to jest sprawdzony sklep ! .... tak nawiasem mówiąc to wystarczyło poczytać bo dużo jest na jego temat a po drugie to widze że znalazła się kolejna osoba na forum która odkopuje stare tematy ...

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
yoyy napisał:
Kaka: jeżeli po 2 tygodniach nie wykiełkowały to już z nich nic nie bedzie
koles pisze ze 2 dzien mu nie kielkuja a nie ze 2 tydzien...
Galuxu napisał:
NIe tylko oni.... www.seed.pl too... tylko nie wiem czy ufac czy nie, bo wybor maja wporzo i nawet jest na sztuki Jak by ktos z Was zamawial tam to prosze o odpowiedz i/lub PW (wmiare szybko) Thx Pozdro all
z tego co wiem to sklep jest ok...

Tralaliński

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Galuxu napisał:
yoyy napisał:

NIe tylko oni.... www.seed.pl too... tylko nie wiem czy ufac czy nie, bo wybor maja wporzo i nawet jest na sztuki :ncool: Jak by ktos z Was zamawial tam to prosze o odpowiedz i/lub PW (wmiare szybko) Thx Pozdro all :lol:

100% pewny sklep :D

_dlugi_

Member
Buchów
0
http://www.thc-thc.prv.pl/ co powiecie na temat tego sklepu? gadałem z gościem na gg niby wszystko dobrze nasiona są spod polskiego nieba z chęcią bym zakupił u niego nasionka na mój pierwszy outdoor tylko cholera wie czy to nie wałek ......
Pozdr.

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
_dlugi_ napisał:
cholera wie

Jeżeli coś jest nie pewne to nie kupuj. Po co masz stracić cały sezon outdoor na nic nie warte nasiona? Potem będziesz tylko żałował i klął, że zaskąpiłeś na dobre nasiona i kupiłeś byle co.

H

haszyszekk

Guest
LOL macie sprawdzone sklepy z tanimi nasionami jak quakemind.pl więc po hu** szukać wałków? heh pzdr

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół