akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Dodatki do chemicznego ziela

Wyszukiwarka Forumowa:

Joincik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Byczek napisał:
częściej sie smieje niz po stuffie od dilerka...
proste. towar od dilera- jakaś mocna indica, a od kumpla jakaś średnia sativa lub sativa indica mix

Byczek

Well-known member
Buchów
0
hmmm nie wiedziałem że aż taka różnica jest pomiędzy odmianami... zupełnie inna bajka normalnie :geek:

V

vodka_manyak

Guest
Moja znajoma przywiozła kiedyś jakiś germański shit specjalnie do moczenia ziela. Mieliśmy parę lat temu na osiedlu typa który eksperymentował i wzbogacał ziele np: moczył w krecie,ace i domestosie, polewał roztworem proszku do prania, dodawał trutki dla szczurów i ch.. wie co jeszcze. Miał zły obyczaj testowania swoich wynalazków na klientach. Niektórzy nazywali go "Jezus" bo potrafił dokonać cudownego pomnorzenia. Ze sztuki robił 3 połówki. Jego praktyki wyszły na jaw dopiero jak poszedł siedzieć. Ta oto historia zmotywowała mnie do uprawy własnej naturki.Peace out

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
no dobra dobra ale coś do tego chemika dodają a nikt nie wie...................

G

gio

Guest
Słyszałem ze podczas susenie palenie jest nakrapiane muchozolem .... nie wiem co to jest ale bomba po tym jest inna a po całym zajściu tak napie****a łeb jak na za***istym kacu :pale: :pale: :pale:

do tego spodkałem sie z sytuacjamy gdzie muchozolem nakrapiano wzykła samosiejke z pola i sprzedawano ...

TO JEST CHEMIA :salut:

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
a co niby daje ten muchozol?

[ Dodano: 2006-03-20, 02:00 ]
tzn. jak dziala?

M

Michu33

Guest
Z tym domestosem to prawda kumpel kiedyś wciskał takie coś frajerowi . to sie udaje z haszem zrobic bo nic niezauważysz . Kiedyś spalilem takie coś to sie tak zle czułem z***alo caly efekt palenia. A domestos do ganji wleasz jak roslinke chcesz sciąc to do doniczki i pac za pare godzin zdycha i suszysz.

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Muchozol to nieciekawa trucizna....

C

Canabis_16

Guest
Tak, tak sleja ja to bym wolał wogle nie palic niż z taki muchozolem.... h*j po takim muchozolu muchy padają to i człówiek może.............

P

PsYcHo NH

Guest
moczy sie w denaturacie a potem suszy... slyszeliscie o ''fiolecie'' ?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół