akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Dodatkowy nawóz na flo i alga bloom

Wyszukiwarka Forumowa:

lukasz8908

Active member
Buchów
0
Siemano!
Potrzebuję porady na temat nawozów. Mam AK 47 auto około 45 dzień. Wszystkie warunki w normie, roślina rośnie zdrowo. Teraz na flo używam Plagron alga bloom, na końcowy etap mam melasę. Mam trochę wolnych środków i zastanawiam się nad zakupem jakiegoś preparatu zwiększającego plon, ale co wy w ogóle o tym sądzicie, jest sens mieszać alga bloom z czymś jeszcze??
Listek na zdjęciu przypalony od żarówki.
Pozdro

Honza

Well-known member
Weteran
Buchów
5,415
Odznaki
2
Mozesz dokupic green sensation (jezeli nie lecisz 100% organic), mozesz dorzucic organicznego top maxa albo jakis inny booster (np bat guano + palm ahes), mozesz dokupic jakies witaminki (np biobizz bio heaven)... a na nastepny raz zaopatrz sie w mikoryze i podsyp przy przesadzaniu do docelowej donicy.

lukasz8908

Active member
Buchów
0
A gdybym nie leciał 100% organic to też możesz coś polecić? Pytam bo może nie być tych nawozów które wymieniłeś w moim growshopie i wole się wcześniej przygotować

Honza

Well-known member
Weteran
Buchów
5,415
Odznaki
2
Jak nieorganiczny to green sensation. Nie uzywalem plagrona i mowie tylko teoretycznie, ale wg tabeli dawkowania mozna lac wlasnie green sensation, a ten ma opinie bdb. Poszukaj tutaj na forum fotorelacji z alga bloom, zobacz co ludzie jeszcze lali i jakie osiagali efekty :)

baku007

Well-known member
Buchów
1
Jak nieorganiczny to green sensation. Nie uzywalem plagrona i mowie tylko teoretycznie, ale wg tabeli dawkowania mozna lac wlasnie green sensation, a ten ma opinie bdb. Poszukaj tutaj na forum fotorelacji z alga bloom, zobacz co ludzie jeszcze lali i jakie osiagali efekty :)

przecież on jest taki drogi że szok a szału nie robi... burza kwiatów za 7zł mu dorówna

Honza

Well-known member
Weteran
Buchów
5,415
Odznaki
2
przecież on jest taki drogi że szok a szału nie robi... burza kwiatów za 7zł mu dorówna

Stosowales oba i masz porownanie? Mozna pojsc jeszcze dalej: po co wydawac 7zl jak mozna kupic trzy browary! Po co placic za nasiona kilkadziesiat pln jak mozna wygrzebac z zarcia dla papug? Po co kupowac dobra ziemie jak mozna podebrac mamie z balkonu?

lukasz8908

Active member
Buchów
0
Kupiłem green sensation plagrona zobaczę jakie będą efekty bo nigdy żadnego boosta nie stosowałem.
Nawóz faktycznie drogi ale ja kupiłem lany z beczki zawsze pare $ w kieszeni

smoczylot

znów otwieram oczy wk***iony
Weteran
Buchów
4,390
Odznaki
3
Green sensation jest dobry. Używałem go z biobizem i było lepiej niż na samym biobizie. Moze nie jest to nawóz bio ale nie jest też mineralny a jest organiczny. Ja miałem dobre rezultaty a mozna robic też opryski. Swoje kosztuje to fakt ale mało się go używa 1ml na litr. Umnie się sprawdził.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół