• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Dojdą? Kiedy ścinka?

Wyszukiwarka Forumowa:

KOCURZASTY

Member
Buchów
0
Dokładnie tak jak mówisz Banan, tylko jeszcze kwestia rozpoznania odmian..
Pomożecie??

Wiem, że na 100% są wsadzone:
2x AK47 x SHAMAN
2x WHITE WIDOWx IMPRESSION
2x SWEET EDI x CINDERELLA 99

w tym tkwi problem, że nie jestem w stanie ich rozróżnić, a bardzo mi na tym zależy. Po prostu zapomniałem gdzie, która była wsadzana do ziemi :/

waldek123

Well-known member
Buchów
0
Ta z różowym fenotypem (różowe pąki) to napewno AK47 x Shaman.

KOCURZASTY

Member
Buchów
0
Na razie niestety można tylko tyle wywnioskować z tych zdjęć ale obiecuję, że następny UP będzie ze szczegółowymi zdjęciami szczytów i wtedy poproszę was o rozpoznanie odmian, peace joł! :)

KOCURZASTY

Member
Buchów
0
DZIŚ DOKŁADNIE 100 DZIEŃ ROŚLINEK

A DZIŚ NIESTETY.. JEST KOLEJNY UP, CHOĆ NIECO INNY, A MIANOWICIE BYŁEM NA SPOCIE I ZASTAŁEM WŁAŚNIE TO.. JESTEM WK*&!@#WIONY MAKSYMALNIE.. Z FARTEM ZIOMKI, OBY WAM SIĘ TO NIE PRZYDARZYŁO.. EHH:pl::pl::pl: CI LUDZIE..
WSZYSTKO ŁADNIE POŚCINANE RÓWNIUTKO, NIE Z MOICH RĄK.. ZA ROK KONIECZNIE ZMIANA MIEJSCÓWKI.

A oto co mnie przywitało na miejscówce i to co GNOJKI zostawiły z pośpiechu.. Chociaż przetestuję smak :confused::confused::confused::confused::confused:
Ehhhhhhhh

ehhhh, pierd**one złodziejstwo.. z fartem Panie i Panowie.. z fartem ;/

mixja

Member
Buchów
0
chyba bym pozabijal.... kiepskie miejsce musiales mieć albo pech jak cholera.....

:pl:

G

Gość

Guest
Niestety Happy endem się nie skończyło, niefart jak ch**, też się o swoje boję jak cholera. Jak najszybszego powrotu do zdrowia psychcznego i do następnego sezonu !

KasperxD

Well-known member
Buchów
0
To jest masakryczne opiekujesz się:pl::pl: tym kupę czasu wkładasz cala miłość dbasz jak Tylko możesz... a tu przyjdzie jeden debil i nara....

KOCURZASTY

Member
Buchów
0
Eee tam jakoś dam radę, oby wam się tak nie przytrafiło, a palonko tam na obrazku to co zostawili z pośpiechu to powiem wam, że bardzo cacy jest i robi główkę nieźle, tak jak by doszło to niezły kot by był!!

Pozdroooo!!

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół