• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Dojdzie AK 47 AF ?

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Witam
Pytałem już kilka razy, usłyszałem różne odpowiedzi.
W sobotę lub poniedziałek będę kiełkował:
10x AK47 AF regular
1x Blueberry AF regular
2x Hindu Kush AF regular
1x White Russian AF regular
1x Diesel ryder AF regular

Ziemia: z biedronki PH 5,5 - 6,5 + ziemia z pod pokrzyw
Hodowla outdoor na 4 spotach.
Dodatki: Dolomit, Biohumus forte, Planton K
No skoro zaczynam kiełkowanie w połowie lipca, automaty potrzebują około 70-80 dni(lub więcej żeby spuchły) do zbiorów to wypada na początek października zbiór. Boje się niskich temperatur.
Spot: łąka gdzie światło dociera od rana do wieczora.

Proszę o wypowiedzi.
PS: Ile maksymalnie mogę zostawić roślinki bez wody? Ponieważ 2-3 dni po kiełkowaniu będę musiał wyjechać na 5 dni, potem wrócę na weekend i znów 5 dni wyjazdu...

Wiadroman90

Well-known member
Weteran
Buchów
1,627
Odznaki
4
Chyba nie da się jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie, kwestia gdzie będziesz je trzymał i jakie będą miały warunki. Ja swojego krzaczka po 3 dniach od wykiełkowania dałem na dwór i przez ostatnie dwa tygodnie podlałem go tylko dwa razy. U mnie ostatnio jest taka pogoda, że prawie codziennie wieczorem jest burza, albo pada deszcz i matka natura podlewa go za mnie :bounce:

Jak będziesz je trzymał na parapecie, czy gdzieś w pomieszczeniu to jak przed wyjazdem je podlejesz i dasz im wody do podstawki to przez te 5 dni nie powinno się im nic stać.

Pozdrawiam

G

Gość

Guest
Ciężko powiedzieć mówisz? Kurna no cóż, spróbuję. Człowiek uczy się na błędach.

marcysia

Well-known member
Buchów
0
nie dojdzie bo afy sie w styczniu sadzi na dworzu a bez wody wytrzymaja pol roku:lol3:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół