• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Domowe narkotyki

Wyszukiwarka Forumowa:

Farmerek

Well-known member
Buchów
0
Siema.
Wiecie jak można zrobić jakieś narkotyki z byle czego co dają dobra faze??
Niewazne czy szkodliwe...
Jak macie jakies linki to tez podeslijcie..
Ale cos szybkiego do roboty a nie zabawe w alchemika...
(odpuscie komentarzy w stylu: "wez skrusz apap i wciagaj" "pie**ol prochy pal trawe" bo to nie dla mnie tylko dla takiego cpuna na wykonczeniu... ja mu cos podesle a on mi da za to 2 rosliny kwitnace bo sadz,i a nie chce czekac az mu wyrosna...)
Z GÓRY THX! :zjarany:
A i zamiast negatywów to lepiej usuncie temat jak wam nie odpowiada :D

420000000

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Spróbuj bielunia jak nie ważne czy szkodliwe.

Ofy

Well-known member
Buchów
0
Masz dużo możliwości :D ale zależy też czy ćpun jest ogarnięty czy nie i co ćpa :p
Ogólnie z takimi rzeczami to na hyperreal, który jest skarbnicą wiedzy na ten temat.
Wiem że da się wyekstrahować w łatwi sposób kodeinę z niektórych leków np. Antidol 15 albo eth-cata czy coś takiego z Sudafetu. Możesz też zamówić jakieś dopalacze, które teraz nazywają się "odczynniki chemiczne" :D Niektóre klepią całkiem nieźle, nawet doświadczony ćpun nie będzie narzekał.
Chyba że lubisz bawić się w zielarza to proponuję bieluń albo opium z maków lekarskich bo w polsce chyba nie znajdziesz nic ciekawszego.
Pozdro

edit - linki:
http://www.drugs.ie/resourcesfiles/guides/Psychoactive_substances_low_res.pdf
http://rcchemicals.eu/
http://www.r-c.pl/pl/
http://yourchem.com/

Farmerek

Well-known member
Buchów
0
ale bielunia sie jara czy co. A i ja nie bede sobie psul organizmu chlopcze Chcialbym miec cos pewnego...

S

Sandacz

Guest
Z bielunia zrób sobie herbatkę ale za skutki nie odpowiadam:spalony:
Albo spal sobie paczkę papryki daje gwarancje ze się porzygasz :lol3:

420000000

Well-known member
Weteran
Buchów
2
ale bielunia sie jara czy co. A i ja nie bede sobie psul organizmu chlopcze Chcialbym miec cos pewnego...

To po co piszesz że nie ważne czy szkodliwe? chyba za bardzo zdesperowany jesteś.
A z tym "chłopcze" przesadziłeś bo 30-stke skończyłem jak grecja wygrała mistrzostwa europy w piłce nożnej.
Jak jesteś mało wykwintnym ćpunem to doradziłem cos co by do Ciebie pasowało.

A po drugie nie ma dragów "pewnych"

Farmerek

Well-known member
Buchów
0
no chodzi mi o cos w stylu ze kiedys slyszalem ze koles cos przetapial z jakimis lekami i amfe zrobil a to malo czasu mu zajelo w 30 min podobno produkowal 10g amfy, ale nie dal przepisu przed smiercia :( zachcialo mu sie dilu na wieksza skale,....

W

WarrSeeds

Guest
chłopa otruć chcecie :pl:

co za temat i pomysły :zombi:

S

sru

Guest
lsa - nasiona powoju - odmiana heavenly blue - poszukaj nawet na forum jest temat - naturalne bezpieczne i fazowe

Prontoprosto

Well-known member
Buchów
2
ten farmer zakłada przedziwne tematy TT , pamiętam jego niedawny prze genialny pomysł zrzuty pestek na biedne dzieci TT

Farmerek

Well-known member
Buchów
0
"ten farmer zakłada przedziwne tematy TT , pamiętam jego niedawny prze genialny pomysł zrzuty pestek na biedne dzieci TT"

oj oj nie na biedne dzieci tylko na chore.. i ten pomysl wypali bo juz dostalem z 200 pestek ale 1 odmiany. Ale tu kto mi w to uwiezy wiec sam musze je kombinowac od farmerow z czech bo mieszkam na pograniczu. Mage ci zazucic stronke jak pomysl wypali na 100% .
A jakbys nie wiedzial to mojemu przyjacielowi choruje 2 letnie dziecko ma jakas ciezka chorobe mózgowa i musi zebrac 150 tysi wiec...

A z ta isa to mozecie mi podzucic link do tematu? b nie moge znalez :/

Prontoprosto

Well-known member
Buchów
2
"ten farmer zakłada przedziwne tematy TT , pamiętam jego niedawny prze genialny pomysł zrzuty pestek na biedne dzieci TT"

oj oj nie na biedne dzieci tylko na chore.. i ten pomysl wypali bo juz dostalem z 200 pestek ale 1 odmiany. Ale tu kto mi w to uwiezy wiec sam musze je kombinowac od farmerow z czech bo mieszkam na pograniczu. Mage ci zazucic stronke jak pomysl wypali na 100% .

A z ta isa to mozecie mi podzucic link do tematu? b nie moge znalez :/

ja bym ci nawet ćwiartki pestki nie rzucił bo takie pomysły śmierdzą psiarnią i konfi na tysiące kilometrów , i niechce żadnej strony od ciebie żebym tam wchodził bo jeszcze wejdę na policyjną stronkę nie dzięki ... mówisz że mieszkasz przy granicy ciekawe , ziomek zalatujesz mi psiarnią nie bez obrazy ale coś mi podejrzany jesteś , nie wiem czemu od dawna mam konto na tej stronie ale wobec ciebie nie mam zaufania:bball:

Farmerek

Well-known member
Buchów
0
ok spoko, tak podejrzewalem ze mozecie tak pomyslec... No nie dam rady ci udowodnic ze nie jestem psem, no oprocz fotorelacji i wygranych w konkursach... ale to przeciez zaden dowod, tak samo nie moge miec pewnosci ze ty jestes czysty...
Dobra nie spamujmy juz bo zalozylem ten temat w innym celu.

Ofy

Well-known member
Buchów
0
no chodzi mi o cos w stylu ze kiedys slyszalem ze koles cos przetapial z jakimis lekami i amfe zrobil a to malo czasu mu zajelo w 30 min podobno produkowal 10g amfy, ale nie dal przepisu przed smiercia :( zachcialo mu sie dilu na wieksza skale,....

Szkoda że zapomniał powiedzieć że to nie była amfetamina... hehe

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół