• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Dopalacz ZOMBIE a testy THC !

• Autor wątku iLoveMarihuana1990
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:
I

iLoveMarihuana1990

Guest
Witam. Chciałbym się was zapytać jak wygląda sprawa z testami na thc po zażywaniu dopalacza "Zombie" niestety miałem już bardzo dużo przypałów, dostałem kuratora i musze jeżdzić na terapie dla uzależnionych od środków odurzających, robią mi tam testy i musze wszystko mieć pisane w zeszycie a pozniej pokazywać kuratorce. Zależy mi na tym, żeby być 100% czysty i na testach nawet nie wyszły żadne śladowe ilości THC. Czytałem na necie i niby ziomkom, po spożyciu jakichś tam dopalaczy powychodziły śladowe ilości, ale nie wiem czy to jakaś bajka, bo dopalacze to przecież sama chemia i wątpie że coś by wykryło, a z drugiej strony czytałem że tam jest niby chemiczne THC, zbliżone budową do tego jak po zielsku. I nie wiem już kompletnie co mam myśleć. Nie mogę palić zielonego, i bardzo mi jest przykro z tego powodu, i jestem za naturą, ale nie moge więc musze spożywać zamienniki, bomba jest prawie że identyczna. Ale mniejsza z tym. Co myślicie o testach THC, czy może coś wykazać po dopalaczu ZOMBIE? Chociażby jakieś śladowe ilości?
Dzięki wielkie, pzdr, i licze na wasze szybkie, rozwinięte i szczere odpowiedzi.

Ofy

Well-known member
Buchów
0
Testy na THC Ci tego nie wykryją ba w dopalaczach nie ma THC. Są natomiast inne, syntetyczne kannabinoidy. Wszystko zależy od tego testu, musisz dowiedzieć się czy to wykrywa.

A najlepiej pie**ol system i pal do woli :D Chyba jesteś dorosły i masz prawo decydować o tym co robisz nie?

I

iLoveMarihuana1990

Guest
A więc THC mi nie wykryje, ale może mi tam jakieś śladowe ilości pokazać?

RahCiach

Well-known member
Buchów
0
jak nie paliłeś zioła to ci chu*a wykryje. nie masz sie czego obawiać jeśli jarałeś tylko dopy.

Pszypał

Well-known member
Buchów
4
Nie byłbym tego taki pewien. Test nie jest ukierunkowany na THC tylko na wszystkie kannaboidy więc cholera wie jak to będzie

Pszypał

Well-known member
Buchów
4
Powinienem dostać złotą szpachelke :sunny: Nie ogarnąłem

the-smoker

Banned
Buchów
0
mam ziomka w wojsku , ćpa tylko dopalacze (puder, jaranie, tabsy) , mial juz 2x badanie, bo wszyscy o nim mowia, ze cpa i nic mu nie wykrylo, ani troszke

Gebels

Well-known member
Buchów
0
Nie mogę palić zielonego, i bardzo mi jest przykro z tego powodu, i jestem za naturą, ale nie moge więc musze spożywać zamienniki, bomba jest prawie że identyczna.
Musisz spożywać zamienniki ? co to znaczy musisz ? Ja gdybym był na twoim miejscu ***ał bym to po prostu koniec tego dobrego , miałem 8 lat temu podobną sytuacje i musiałem dać sobie spokój . Nie wiem, jak tak myślę tylko.
Pozdrawiam.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół