nasiona marihuany

Dopalacze dla roślinek????????????

Wyszukiwarka Forumowa:
L

Lift

Guest
wilkustaf napisał:
czy nadają sie one na out??.
Moze sie myle... ale czy ma znaczenie czy nawoz jest uzywany na "in" czy "out" ??
Chyba nie... Ja uzywam jakiegos z glizd californijskich (nie pamietam nazwy) i jest GIT
PzDr. :queen:

D

delete

Guest
Ten od glizd to BIOHUMUS najlepszy nawoz polecam!!!!!!!!!!!!!
dobry tez jest florovit ale to jest chemiczny

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
sam mam florovita i niepolecam to przeciętna chemia , polecam te nawozy z hempa oczywiście nie ma różnicy in czy out

bobsk8

Well-known member
Buchów
0
Nie ma to jak biohumus, ale jak ktoś ma ambicje może sobie kupić nawozy takie jak " polifoska " i sypnąć pod krzaka, ale biohumus wystarcza :thumright:

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
bioekor, dla roślin kwitnących ozdobnych.. w połowie kwitnienia zastosowałem to topy puchły w oczach jak dla mnie bomba.

R

Rider

Guest
bobsk8 napisał:
ale jak ktoś ma ambicje może sobie kupić nawozy takie jak " polifoska " i sypnąć pod krzaka
Polifoska to zastrzezona nazwa nawozów firmy "POLICE" , i troche zrobiłes zamet bo ta firma ma wiele rodzaji nawozów.Polifoska 13 , polifoska 12 nadaja sie tylko na weg.
Na flo nadaje sie polifoska PK20 i polifoska PK15 czy polidap w ostatecznosci moze tez byc polifoska M-max.
Nawozy do dostatnia w kazdej hurtowni ogrodniczej.

B

blancik

Guest
Ja uważam że te nawozy z hempu są jednak najlepsze, choc drogie co niektóre to na dlugo starczają, a poza tym pochodzą z Holandii, a tam sie troche jednak znaja i sami na tych nawozach jadą ;]

agna

Well-known member
Weteran
Buchów
3
polecic moge TopMax-a od firmy BioBizz :thumright: made in holland

bobsk8

Well-known member
Buchów
0
urban napisał:
Polifoska to zastrzezona nazwa nawozów firmy "POLICE" , i troche zrobiłes zamet bo ta firma ma wiele rodzaji nawozów.Polifoska 13 , polifoska 12 nadaja sie tylko na weg.
Na flo nadaje sie polifoska PK20 i polifoska PK15 czy polidap w ostatecznosci moze tez byc polifoska M-max.
Nawozy do dostatnia w kazdej hurtowni ogrodniczej.

Zdecydowanie URBAN masz racje, sory z mojej strony, że nie sprecyzowałem zwojego postu. Urbi fajnie, że rozwinąłeś temat widać że jesteś dobrym growerem :thumright: poprostu znasz sie na rzeczy :salut: SZACUNEK

B

blancik

Guest
Temat kwalifikuje sie do dzialu Indoor-Preparaty, więc tam zostaje przeniesiony ;]

agna

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Niedlugo wracam, gdyby ktos byl chetny moge sprowadzic ;]
no problem :thumright:

R

Rider

Guest
Agna napisz jakie macie dostepne ciekawe nawozy i w jakiej cenie?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół