nasiona marihuany

Dostępność oraz Cena zioła w USA

Wyszukiwarka Forumowa:

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
No to tak po przyjeździe przywitaniu sie z rodziną itp etc. wyszedłem do ludzi coby poszukać Zielonego :). Udałem się w najbardziej oczywiste miejsce czyli do Brooklyńskiego parku, po 20 min kręceniu się podszedł do mnie Nyga i zagadał co potrzebuję (czy ja wyglądam tak jakbym coś chciał? :thumright: ) ja mowie "maryjuana" :D popatrzył na mnie jakoś dziwnie, potem walnął ceną 840$ myślę sobie ooo kU_rwa. Potem zajarzyłem, że chodzi o jedną uncję , wyprodukowałem sie, ze potrzebuje odrobine na spróbowanie a on że nie ma takiej opcji i poszedł.

Naprawde jest problem tutaj z ziołem, albo chcą gigantyczne ilości sprzedać a jak znalazłem kolesia który miał w woreczku góra po 5 gr to za to chciał 200$ :cat: :cat:poza tym kilka osób to sprzedaje towar "spod języka" ;/. Poszedłem do sklepu po Amerykańckiego sikacza (piwo) patrze a tam Żywiec :D no to biore pack i ide zadowolony do chaty. Przed domem zaczepił mnie koleś i mówi po POLSKU (nareszcie!) że krajowe piwko nie smakuje? :D.

Facet jest Wawy i mieszka w USa już 4 lata. Gadka szmatka - zeszliśmy troche z widoku i po browarku na szybkiego :) (on nie bardzo chciał bo strasznie gliny za to trzepią ale przekonał sie) spytałem niepewnie czy pali mj... odpowiedział, że jasne :D. Opowiedziałem mu o moim wyjściu do parku to zaczął się śmiać, że też tak próbował jak tutaj był 1szy raz. Umówiliśmy się na dzisiaj o 8 rano przed pracą, że mi podrzuci 5gr za 20$ :cat: taniej niż u nas :). No a teraz jestem szczęśliwym posiadaczem ziółka i zaraz je wypróbuje. Kolo mieszka 5 min drogi ode mnie i chyba nieźle zarabia jeździ "Dodżem" pickup .. potężna fura. Ciekawe czym sie zajmuje? :sunny:

Ide poszukać jakiejś butelki :rendeer:

G

Green

Guest
niezle, pozostaej teraz zmienic koncowke podpisu bo juz jest nie aktualna :p:p :D

SKAdek

Active member
Buchów
1
.::ARKAN::. napisał:
po 20 min kręceniu się podszedł do mnie Nyga i zagadał co potrzebuję
Jak na filmach, słyszałem że mają tam dobry stafik

banan

Well-known member
Weteran
Buchów
2
no to fajne wrazenia z tego parku :D a ten ziom jeszcze lepszy :tongue: jak wyprobujesz palonko to napisz czy lepsze niz nasze krajowe :queen:

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
palonko wypróbowane :) powiem wam, że jest dobre nie urywa głowy ale po 1 (2L) butelce zrobiło się ciekawie, po godzinie zapodałem jeszcze raz buteleczke i do teraz mnie trzyma :D. Niezly smak nie wiem co to było ale podejżewam, że mocna sativka bardzo dobry humor ożywiony jestem w dodatku śmieszą mnie te emotki poniżej hyhy.

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
840$ za jedna uncje u mnie w chicago moge miec za $200 ;]

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
to może ja kupie bilet do Ciebie zakupie zioło i wróce i wyjdzie mi mniej niż 840$ hyhyhy :).
No w każdym bądź razie tutaj i tak mają niezłe jaranie, po jednym buszku miałem niezłą jazdę a po drugim zrobiło sie naprawde ciekawie :)
Dodam, że buszek był ściągany z 2l butelki :D.

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
.::ARKAN::. napisał:
to może ja kupie bilet do Ciebie zakupie zioło i wróce i wyjdzie mi mniej niż 840$ hyhyhy

jak nikogo nie znasz, to dil na ulicy znajdzie frajera i sprzeda za 840$, jak masz znajomości to masz za 200$ ;]

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
pewnie masz racje szukają jeleni a że mój inglisz brzmiał nie po Amerykańcku wiec pewnie chciał opchnąć troche za kosmiczną kase :).

Yh zaraz do roboty :) w sumie się cieszę, bo tutaj wiem, że pracuję za pieniążki :).
Szkoda tylko, że pracujemy w murzyńskiej dzielnicy, niby nic nie mam ale to aż w oczy kłuje. Większość utrzymuje sie z zasiłków a że są murzynami dostają większe zasiłki niżeli biali. Bujają się po 3 jak na filmach grube łańcuchy, machają komórami, nowiutkie buciki, koszulki itp. A jak sie gapisz na nich to podchodzą do Ciebie i pytają czy coś ci sie nie podoba :) a że byłem wtedy z tym polakiem od jarania :) to sie zaczeliśmy z nich śmiać.
Myślałem.. wpie**** murowany a oni odeszli, straszne tchórze... chyba robie sie rasistą :).

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
jak nikogo nie znasz, to dil na ulicy znajdzie fra*** i sprzeda za 840$, jak masz znajomości to masz za 200$

za $1200 bys mial w Illinois jednego funta

a w stanie Texas za jedynie $300 calusiego funta, zalezy od stanu aka jest cena

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Shogo napisał:

wydaje mi się że nie możliwe są tak wielkie przebitki cenowe (6x lol). Jak mówiłem - wszystko zależy od znajomości.

PS. Ile g to jest funt?

[ Dodano: 2006-07-26, 01:50 ]
oł fu*k!!! 450g :cat:

Shogo, jeśli jesteś z texasu, to przylatuję do Ciebie najbliższym samolotem.

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
lubo napisał:
Mam bliżej :D (nie zapomnij że trza wize jeszcze mieć :p) a co do cen to fajne są rozbieżności :p. Znalazłem dzisiaj super sklep ogrodniczy, taki piętrowy obi z samymi art. ogrodniczymi.. spory :).
Właściwie można tutaj kupić wszystko, folie kiszonkarskie i lampy do doświetlania roślin.
Widziałem 1000W hps.. ale jakiś był dziwny, bo bardzo malutki, bańka normalna ale oprawa taka, że nie ma miejsca na balast (?) a lampe można odrazu podpiąć do kontaktu nie pamiętam dokładnie ale coś koło 160-190$. Było jeszcze troche innych lamp nieznanych mi konstrukcji ale ceny (419$) sugerowały, że muszą być "fajne" - do czego kolwiek służą :p

Są fajne donice kwadratowe 35L :D po 6$ i sporo art. do hydroponiki siakiś roślin ale na pewno sie nada do MJ :). Nawozów kilometry półek :p

Całe zestawy do nawadniania roślin , pompy rurki , elektronicznie wszystko sie ustawia przydałoby się... oj bardzo ale ponad 300 zielonych zaboli po kieszeni :salut:
Widziałem też mini szklarenki ze świetlówkami - zmyślnie zrobione.

Kruca.. no brakowało tylko sklepu z nasionami :sunny:

Po prawie 2h łażenia kupiłem Wujkowi Kaktusa yhyhy :pr:

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1

wydaje mi się że nie możliwe są tak wielkie przebitki cenowe (6x lol). Jak mówiłem - wszystko zależy od znajomości.

wiekszosc gangow sprowadza trawy z teksasu, gram w IL $20 w Texasie tylko $3,

wlasnie mam pecha i mieszkam tam gdzie wiekrzosc Poloni czyli w IL ale w przyszlosci mam zamiar wyjechac do Colorado ktory jest znielicznym stanem gdzie MJ jest legalne

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Shogo napisał:
jak nikogo nie znasz, to dil na ulicy znajdzie fra*** i sprzeda za 840$, jak masz znajomości to masz za 200$

nimozliwe bo na gram wychodzilo by tylko 67centow niecale czyli niecale 3zl!!to smieszne i niemozliwe ze tak tanio!! :ncool:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół