akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Doswiadczenie z "przypalami"

Wyszukiwarka Forumowa:

czmiel

Member
Buchów
0
Witam, jakie jest Wasze doswiadczenie z przypalami. Hoduje dwa krzaki w mieszkaniu na wlasne potrzeby, czy znacie jakies przypadki kto by beknal za taka przyjemnosc. Moj problem polega na tym ze roslina jest w szafie i troche znajomych o niej wie. Tesciowa jak zobaczyla co to jest to nie spi po nocach :smokee:.
Zona tez sie boi ze nie bedzie mial kto dzieci utrzymac. A ja mowie ze nie ma jak swoje pomidorki i kupowal nie bede.:smokee:
Zdarzaja sie więc przypadki ze w pada policja do domu bo dostala cynk o prywatnej malej uprawie ?. Jakie sa Wasze doswiadczenie
Dzieki za wypowiedzi.
Pozdrawiam

Demented.

Well-known member
Buchów
0
głupota głupota i jeszcze raz głupota, skoro chodujesz na własne potrzeby to po co sie tym chwalisz? jak ganiają gnoi za sztuke lub grama to Ty sie spodziewasz że nie wpadną po Twojego krzaka? najprawdopodobniej nie byłeś karany i masz rodzine na utrzymaniu więc MOZESZ dostać w zawieszeniu, wtedy już będziesz w pełni doświadczony w przypale, Twoja rodzina także...

żululu

Well-known member
Buchów
0
głupota głupota i jeszcze raz głupota
To mało powiedziane. Rodzine masz a taki przypał robisz :pl: O tesciowej juz nie wspomne :freak:

Monti

Well-known member
Buchów
0
co za głupoty przy tak małej szkodliwości społeczeństwa, ciężko o zawiasy ;)

---------- Aktualizacja posta 13:19 ---------- Czas poprzedniego posta 13:18 ----------

No i ten "cynk" to może być tylko z twojego powodu, więc jeżeli jesteś ostrożny to nie ma się czego bać.

bialy0

Well-known member
Buchów
0
znajomi cie moga sypnac a najpredzej tesciowa jak spac nie bedzie umiala.. , taki duzy chlopak a ma problemy z jezykiem

poczatkujący123

Well-known member
Buchów
0
Teraz lataj po chłopakach i mów że żona CI wyrzuciła czy coś , wkręcaj im wała jakiegoś i tyle .

the-smoker

Banned
Buchów
0
kazda papuga go wyciagnie jesli juz by cos bylo. niska szkodliwosc spoleczna czynu, najwyzej pojdzie na dolek i dostanie kase do zabulenia. z fartem :smokee:

wyjewilk

Member
Buchów
0
ja bym to ujol tak alezy kto wie to jest sedno a po a tym
ludzie co wscipsy i egoistyczni policja statystyki awanse tak wiec lepiej fartem
a co do marihuany to psy wyczulone na nia ile jest przypadków babci najczesciej do 3 lat normalnie tak wiec sie pilnuj najbardziej jezyka :D z fartem
a co do wyroku dom rodzina tak wiec jesli niemas zawiasów cichych itd to raczej cie za pierszy raz niewsadza w cym jak w czym co do prawa trohe wiem :D:zjarany:

wyjewilk

Member
Buchów
0
kidys w gimnazjum chyba jeszcze stala w piwnicy zawineli zio:zjarany:mka za***al mnie z dupy bylo do zaplaty
roslinka niemiala kwiatów o,18 thc wiec dopuszczalne komisyjnie spalona i wsio 200plon do zaplaty tego niepamietam

smokeweed123

Well-known member
Buchów
2
Odznaki
3
Nie chwal się nikomu swoim plantem ! - to podstawa , powiesz jednemu zaufanemu ziomkowi , tamten powie drugiemu i tak dalej to może ciągnąć się aż na psiarnie ... Nie warto chyba iść do pudła za te kilka gramów ... pozdro i z fartem

E

Eszterebeszte

Guest
Ostatnio będąc na spocie z kumplem jakiś typ zrobił sobie "skróty" wracając przez łąki i krzaki z pracy, przeszedł dosłownie 3-4m od nas... Serce mi waliło jak dzwon ale typ nawet na nas nie popatrzył a roślinek nie widział bo są to małe automaty i poszedł daleko swoją drogą:)

Kopiacy Ptak

Well-known member
Buchów
0
.

jezeli nie chodzisz po ulicy z siuwarem i nie spacerujesz ze znajomymi co posiadaja cos w tym momecie to policja nie ma co u ciebie szukac

jezeli znajda cos u ciebie albo kolegi albo nawet bolka koloktorego stales to i tak masz juz przeszukanie w domu ja niestety mam spore doswiadczenie jezeli chodzi o policyjne sprawy

naszczescie stalem sie uwazny i ostrozny pod kazdym wzgledem jedyne cosie boje to wyciagu z elektorwi pewnie pobieram najwiecej pradu z calego bloku;p

Papasmerf

Well-known member
Buchów
4
Teraz lataj po chłopakach i mów że żona CI wyrzuciła czy coś , wkręcaj im wała jakiegoś i tyle .

ZGADZAM SIE, oczywicie ze wazne kto wie, ale takie wiadomosci sie rozchodza szybko jedna osoba co lubi popalać na osiedlu i będą wiedzieć wszyscy, a kiedy złapią jakiegoś frajerka ze sztuka a nie będzie chciał wysypać innego kolegi co mu to sprzedał, poda ciebie ...

Najlepiej przemyśl żeby zrobić to tak aby znajomi nie musieli wiedzieć ...

Oczywiście może tez wiedzieć pol miasta i tak nie będziesz mieć przypału:) życie nie jest jednoznaczne;p.

Ale chyba lepiej unikać ryzyka .... .

Buchów
0
Pomyśl sobie tak i zapamiętaj to na całe życie: Skoro ty nie możesz dotrzymać swojej tajemnicy, to jaka jest szansa że kto inny ją dotrzyma?:smokee:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół