Dr Grinspoon by Barney's Farm

Wyszukiwarka Forumowa:

Ashaen

Well-known member
Buchów
0
Siema, jak w temacie jak uda sie ładnie zakończyć to co mi siedzi teraz w boxie to mam jedno takie marzenie a mianowicie chciałem zająć sie Dr.Grinspoon od barney's farm i tu sie pojawia moje pytanie czy jest sens robić go indoor? Warunki jakie mógłbym mu zapewnić to będą 2xchiński COB 50W(50W LED Full Spectrum Plant Grow Light 300-840nm DIY Chip AC220V) w boxie 60x30x120. Myślicie że da rade?

byle z fartem

Na pewno nie Pazdan
Weteran
Buchów
45
Myślę, że masz za niskiego boxa do takiego zioła, doświadczenia też brakuje więc tym bardziej nie pomieścisz.

Ashaen

Well-known member
Buchów
0
[MENTION=81280]byle z fartem[/MENTION] Licze że z jednym czy dwoma krzakami przy fajnym treningu i pomocy forumowiczów sie zmieszcze głównie mnie nurtuje czy przy takich bądź co bądź prowizorycznych warunkach cokolwiek z tego wyrośnie czy będzie tylko kolejny post do wątku "badyle" xD
[MENTION=43073]HCT[/MENTION] jeszcze nie lece dopiero zacząłem jedną ale zaraz przed kosą jak będą dobre warunki to bym chciał

Świeżaczek1

Banned
Buchów
0
próbuj. jak nie wyjdzie to sam będziesz wiedział co spierdzieliłeś i zaczniesz od nowa.
każdy miał swoje początki także jak nie spróbujesz to się nie dowiesz

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół