• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

drastycznie duża wilgotność na flo

Wyszukiwarka Forumowa:

mamjuz

Active member
Buchów
0
siemasz, przełączyłem swojego pomidora na flo i w nocy kiedy lampa jest wyłączona wilgotność wynosi 70%! jest masakra! boję się co będzie później! mam jeden wiatrak wtłaczający, dwa wyciągające i jeden mieszający. wszystkie w rozm 12x12. jak mogę temu zaradzić? wyciągacze wilgoci są dość drogie. obstawiam, że nie tylko ja mam taki problem i Wy sobie też jakoś z tym radzicie. wielkie dzięki za pomoc.

perkusista80

Well-known member
Buchów
0
Za mało danych, ale spróbuj ziemie w doniczkach na wierzchu może przykryć czymś żeby zmniejszy parowanie z ziemi

mamjuz

Active member
Buchów
0
box 60x60x130, hps 150w. doniczka 25 litrów i na wierzchu karmezyt. coś więcej Ci potrzeba?

mamjuz

Active member
Buchów
0
jeszcze jakieś porady? bo wilgotność cały czas taka sama............

Doc.Cannabinol

New member
Buchów
0
Wymień wentylację na lepszą albo do tego co masz jeszcze daj z 2 mieszające wiatraczki .

1percenthc

Well-known member
Buchów
5
Tanim rozwiązaniem jest tylko ryż. Nieco droższym sa napewno wodorotlenki. (Wchłaniają błyskawicznie wilgoć z powietrza i to dużą ilość ) Wodorotlenek Sodu coś koło 7zł za KG kosztuje. np ze strzaly.pl

Odrazu napisze że to teoria, gdyż nigdy nie miałem problemu z wigotnością na flo. Zwykle na vegu nie chciała podskakiwać ;p

Kormoran1992

New member
Buchów
0
Rozpoznanie tematu

Mam pytanie do specjalistów którzy mogliby ocenić mój krzak i powiedzieć czy nadaje sie do palenia. Dziekuje z góry.

mamjuz

Active member
Buchów
0
a co mają mieszające wiatraki do wilgotności? wydaje mi się że bardziej wyciągające mają coś wspólnego. mogą to być droższe sposoby. powiedzy że chce się zamknąć w 80zł.

Beginers

Well-known member
Buchów
0
Tak po same topy.

hahahaha dobre.. nie sluchaj zadnych 'debili' i nie syp zadnego ryzu to nic nie daje....(sprawdzalem) To ze wilgotnosc w nocy jest wieksza to normalne... powinnla byc wgranicach 60-70 w nocy 30-40 w dzien.. mialem ten sam problem i wywietrzylem porzadnie pokój w ktorym sie namiot znajduje i problem zniknol...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół