• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

drożdże-drożdże

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
G

Guest

Guest
22.jpg
clear.gif

witam wszystkich sympatyków drożdży ;)

Na początku było tak miałem dwie roslinki tak sobie dla jaj w ogrodzie ( o reszcie niewspomne ) , wiec tak obydwie były juz spore około 1 m wysokosci i ładnie szerokie ;) , wiek jakies 60 dni ,co takiego ? BBxES , ładne panny były przynajmiej było na co oko zawiesic ale nagle dopadła je choroba straszna choroba i co teraz leczyc trzeba wiec zaczołem od tabeli na wiki jak zwykle , bo to pierwszy raz kiedy choroba zatakowała tak powaznie moje panny wiec medykamenty wszelkiej masci poszły i nic sie niepoprawiło , wiec powiedziałem dziatkowi jednemu takiemu jak choroba wygłada itp, dziadek zaskoczył mnie bardzo szybko otuz powiedział dzieciok ;) wez rozrób troche drożdży piekarskich ( domowych ) w wodzie i spryskaj pod wieczór to twoim roslinkom pomoze che oczy zrobiłem i wale na chate wiec do dzieło zrobiłem jak kazał i po kłopocie chorubsko po 5 dniach ustapiło ;) i co wy na to cos jest na zeczy chyba ,

napisałem to bo moze komus się to przyda a jak nie to niech jakis mod to usunie ( chciałem dobrze ) ;)

choroba;
niewiem co to było szkoda ze niezrobiłem zdjęc , ale tak wiec opisze to krutko- liscie poskrecane do srodka zadnych odbarwien nic poza usychaniem konca listka kazdego , zadnego przelania niebyło na 100% wszystko natura zadnego padziewia nielałem bo po co jak ziemia super była i ph tez dobre jest sama woda i obornik to wszystko , ale najlepsz jest to ze znowu jest wszystko zieloniutkie i nieposkręcane jak niewiadomo co ;)

wiec jak myslicie ;

nada sie to na lekarstwo dla MJ , PISZCIE CO CHCIECIE ;)
tylko bez głupot ;) mysle ze jest to jakis naturalny antyseptyk wiem tez ze uzywają go ogrodnicy do zwalczania zarazy na pomidorach , wiec i moze faktycznie cos w tym jest .

dziekuje za uwage ;
23.jpg

chorubsko było podobne do tego , dziadostwa

a tak wygładały po oprysku z drożdżami :)

24.jpg

przykład podałem na pomidorach bo niemiałem swoich zdjęc MJ . ;):)

ps; dzieki za negatywy i buchy ;) wszystko mile widziane :)

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół