dropsy dropsy--> jak ja je kocham

Wyszukiwarka Forumowa:

strzala

Active member
Buchów
0
ja nie lubie zjadłem dwa ( podobno fest mocne ) i myslalem ze to koniec ... bleee

Wole se ziółko przypalic :)

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Kolejny skutek nie czytania o tym co sie je. Róbcie tak dalej to skończycie po drugiej stronie . Dropsy są ok na dyskoteke, potańczyć. Jesli ktoś chce to brać w innym celu- odradzam. Pedalska euforia, na której nie panujesz o czym mówisz, nic ciekawego.

Tralaliński

Well-known member
Weteran
Buchów
0
no na dyskotece to jest za***iscie naciastkowanym :D cala noc parkiet jest twoj :]
ale w ciagu dnia normanie chu*nia jest...

M

masku

Guest
hehehe dropsy są ok i to nitwarzne gdzie czy na dyskotece czy gdzies na imprze tylko dla normalnych ludzi :salut: :salut: :salut:

[ Dodano: 2006-03-24, 11:01 ]
jak macie to mozecie dac linki ze stronkani z dropsami pozdr :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
hehehe dropsy są ok i to nitwarzne gdzie czy na dyskotece czy gdzies na imprze tylko dla normalnych ludzi

Normalni ludzie nie potrzebują narkotyków.

Byczek

Well-known member
Buchów
0
sleja napisał:
Normalni ludzie nie potrzebują narkotyków.
Zgadzam się w 100%.

Co do dropsów to nie próbowałem i chyba nie spróbuje przynajmniej w Polsce, ponieważ w każdym jest feta i inne substancje(słyszałem ostatnio nawet o DXM :O). W wakacje jade za granice może tam na jakieś MDMA podczas dyskoteki się skusze;]

R

Rider

Guest
Byczek, tzn. ze nie masz odpowiedniego dojscia, a szukac w ciemno nie warto. U mnie z zagranicy najlepsze przychodzaa z angli, holandii i szwablandndy. Ale polskie tez lubie ;]

Byczek

Well-known member
Buchów
0
Nie wiem jak jest u mnie bo nie próbowałem. Wiem od kumpla tylko tyle, że cena to 5zł za sztukę i podobno 50/50 feta/mdma, ale po tym co przeczytałem w necie to wątpie żeby tak było.

An@lyzer

Well-known member
Buchów
0
Predazzo napisał:
Byczek, tzn. ze nie masz odpowiedniego dojscia, a szukac w ciemno nie warto. U mnie z zagranicy najlepsze przychodzaa z angli, holandii i szwablandndy. Ale polskie tez lubie ;]

tak to napisz po ile chodza u ciebie te z zagranicy ... bo jak dla mnie taki drops kosztowal by kolo 100zl wiec sam pomysl czy sie oplaca przywozic...

[ Dodano: 2006-03-26, 15:03 ]
moze ktos ci wlasnie kity sprzedaje ze sa wlasnie z zagranicy

Tralaliński

Well-known member
Weteran
Buchów
0
co ty ja kiedys widzialem podwojne wisienki z holandii :) polskie ciacha sie chowaja do tych... czemy by sie mialo nie oplacac sprowadzac jak np ktos bieze kilka tysiecy, milionów na raz :D (tego nie robia pewnie osoby prywatnie dla siebie tylko jakies gangsta :D)

An@lyzer

Well-known member
Buchów
0
Tak tylko czy oplacalne jest przywozic zamiast wyprodukowac tutaj na miejscu nie wiem nie znam sie na imporcie dragow no bo tak na chlopski rozum drops kosztuje w holandii 10-15 euro wiec w hurcie niech zejda do nawet 1 euro przy kilku tysiacach sztuk to i tak daje nam 4 zl u nas za taka kase to sie kupuje pojedynczo do czego zmierzam albo w polsce to nie sa dropsy tylko hel i feta i ch*j wie co jeszcze albo dropsy zagraniczne sa produkowane w polsce tylko daje sie im taka etykietke aby lepiej sie sprzedawaly jakos ostatnio czytalem artykul ze nasze dropsy podbijaja rynek w USA ... zdziwilem sie bardzo chyba na hyperreal byl ten artykul. Czemu za granica mieliby lepsze robic dropsy niz u nas ??? przeciez mamy wielka tradycje ;) w produkcji trwadych dragow pierwsze miejsce w wytwarzaniu amfetaminy wiec czemu mielibysmy robic chu**we dropsy. wytlumaczy mi ktos bo sam nie jestem tego pewnie sa to tylko moje przypuszczenia

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

Góra Dół