nasiona marihuany

Drugi outdoor 11 AF ;>

Wyszukiwarka Forumowa:

widgecik69

Well-known member
Buchów
0
Witam siema piona ! ziomale lecimy z drugim sezonem w mojej karierze zielarza :F tak wiec w tym roku nie bylo czasu aby posadzic normalne duze chwasty wiecie praca itd. tak wiec przyszedł czas na automaciki a na spocie znajdują sie:
Auto mazary. 2 sztuki chyba
AK 47, jeden regular i 3 femi
3 x low ryder z tego jeden chyba nie wyjdzie;x
2x white berry
Wszystkie nasiona od f2seeds

no to działamy panowie mam nadzieje ze w tym roku popale sobie indyjki i sativki xD badzmy dobrej mysli bo pogoda jest przeza***ista , od niedzieli maja byc u mnie mega upaly po 30+ stopni tak wiec wzrost bedzie :D przejdzmy do sedna sprawy, na pooczatku bylo 5x mazar reg i 5x ag reg z tego wyszlo z ziemi tylko 2 mazay i 2 akacze, orion przyjal reklamacje i odeslal pakiet ten co podalem wyzej czyli white berry lr i ak femi z czego sie ucieszylem. nasiona juz sa w ziemi ak i mazary sa niskie ze wzgledu na slaba pogode w calej pl mam nadzieje ze przyszlotygodniowe upaly to zmienia tak wiec oto fotki:
normal_P1010995.JPG[
jeden z Automatów wczesniejszych Auto mazar/ ak nie wiem ponieważ pomieszalem :(
ogolny zarys przejsciowego spota poniewaz rosliny jutro zostana przeniesiona na spota docelowego po lewej stronie kolejne automaty mazar / ak po prawej stronie pierwsze 3 doniczki to low ryder reg 2 juz wyszly nastepne 3 to ak 47 femi ktore wszystkie wyszly a nastepne doniczki ktorych niestety nie uchwycilem to white berry na nastepnym uploadzie napewno sie pojawia na zdjeciach.
A to zblizenie na AK 47 femi. Raz
normal_P1010993.JPG

Dwa
normal_P1010992.JPG

trojki nie zrobilem poniewaz fotki cykalem na szybko ale w nastepnym upie juz kazda roslinka zostanie pokazana osobno :p

I grupowo AK 47 femi
normal_P1010991.JPG

I grupowo low ryder F1 z góry widac white berry niestety jednak im nie zrobilem fotek.
normal_P1010990.JPG

A tutaj pomieszane odmiany Mazar / ak
normal_P1010989.JPG

i Dwa
normal_P1010988.JPG

Trzy
normal_P1010987.JPG

Cztery
normal_P1010986.JPG

Na dzisiaj to tyle nastepny up za kilka dni.:spalony:
normal_P1010997.JPG

Ostatnia edycja:
D

delete

Guest
Wydaje mi się, że masz tam strasznie gliniastą ziemię. Czy to prawda? ;P No i powodzenia!

sid000

Well-known member
Buchów
0
Człowieku budzisz w e mnie nadzieje jeszcze na ten rok że nic nie jet stracone ;)

widgecik69

Well-known member
Buchów
0
.

Wydaje mi się, że masz tam strasznie gliniastą ziemię. Czy to prawda? ;P No i powodzenia!

Ziemie wzialem z kretowisk ktore kopia dziury na torfowisku ziema jest miekka sypka i mysle ze odpowiednia. Jesli beda niedobory uzyje nawozu.
Edit: ziemia tak wyglada bo zdjecia robilem po polnocy odrazu po podlaniu.

D

delete

Guest
nie lej tyle, są jeszcze malutkie i łatwo możesz przeholować. Masz bagno w donicach i za mało ziemi. Krety więcej nie wykopały?
Powodzenia

widgecik69

Well-known member
Buchów
0
.

Witam przyszedł czas na upload po 5 dniach upalow i suszy. Rosliny sie maja dobrze aczkolwiek odszedł od nas 1 ak 47 oraz 1 white berry reszta zdrowo zyje :p

Low Ryder F1
Raz:
normal_P1020023.JPG

Dwa:
normal_P1020021.JPG

AK 47 femi:
Raz:
normal_P1020020.JPG

Dwa:
normal_P1020019.JPG

I teraz rosliny pomieszane Auto mazar / Ak 47

Raz:
normal_P1020016.JPG

Dwa:
normal_P1020014.JPG

Trzy:
normal_P1020013.JPG

cztery:
normal_P1020017.JPG

Aparat źle uchwycił. Tak więc miejmy nadzieje ze drugi low ryder wystrzeli bo jak narazie nie może zrzucic tej powloczki co jest pod pestka.. i sie meczy jutro mu pomoge jakos. Do zobaczenia za tydzien:spalony:

WilkuNSX

Well-known member
Buchów
0
Podoba mi się automaciki na out, chcę sprawdzić jak to wyjdzie u Ciebie. Zobaczymy kiedy pójdzie kosa. U mnie w przyszłym roku automaty na out + kilka reguralnych femi. Pozdrawiam i zapraszam do mnie!

widgecik69

Well-known member
Buchów
0
.

Siema ! po tygodniu pauzy przyszedł czas na upload rośliny po ciężkim zamuleniu zaczynają odbijać znakomicie wspolpracuja ze sloneczkiem oby tylko nie wyrosly karly :lol3::lol3::lol3: nie przejmujcie sie zoltymi liścmi od spodu dostaly 2 dni temu 100% dawki florovitu.

AK 47 femi: 1

normal_P1020034.JPG

AK 47 Femi: 2

normal_P1020033.JPG

Teraz rośliny pomieszane ak47 / auto mazar
Raz:

normal_P1020030.JPG

Dwa:

normal_P1020029.JPG

Trzy jedna z wiekszych:

normal_P1020028.JPG

Cztery: druga z wiekszych pokazała juz odrosty na piętrach jeszcze z tydzien- dwa i zrobie lst

normal_P1020027.JPG

Lowrydera narazie nie pokazuje bo niewiareygodny upał go pokarał :lol3: podlałem go moze jeszcze odżyje jak tak sie stanie to wrzuce jego zdjecie to chyba na tyle pozdro !:zjarany:

D

delete

Guest
Nie lej nawozów takim maluchom, jeżeli już to 50%; optowałbym za biohumusem.
powodzenia

widgecik69

Well-known member
Buchów
0
.

Mija kolejny tydzień pogoda jest dobra duzo slonca w nocy czasem deszczyk ogolnie spoko. Rosliny zaczynaja odbijać w góre co mnie cieszy Srodek na slimaki działa twardo zaden osobnik nie dotarł jeszcze do rośliny jednak obawiam sie saren pelno tych zwierzaków sie kreci w kolo spota jak myślicie siatka w okol roslin pomoże cos ? taka zielona ogrodowa. 1 roslina pokazała płeć na 100% pomieszane automaty reg mazar lub ak pare dni temu pokazała pierwsze włoski i nagle przestala wypuszczać nowe ale za to przyspieszyła wzrost co mnie bardzo cieszy dziś ją nagiołem co by z niej piątka kopru była czas na zdjecia::jaraczz::jaraczz::jaraczz: Kolejno

AK 47 femki 2 sztuki.
Mała - dziwny przypadek był taki upał ze jej doslownie spalilo liscie od spodu ale z góry juz ladnie odbija bedzie zyła
normal_Image019.jpg

normal_Image018.jpg

Duża - dużo lepiej sie miewa tylko 1 plamka wypalona na lisciu od kropli wody:yeahh:
normal_Image017.jpg

normal_Image016.jpg

Teraz pomieszane regi coś czuje ze 1 reg to regular od virusa i ze bedzie mial swoje centymetry tym czasem foty
Raz: To ten auto co pokazał płeć jestem milo zaskoczony. Nie miałem czym zrobić LST to wyciągnałem sznurek z kaptura hahah i zrobilem szybkie LST co by szczyty poszły do slonca :)
Przed :
normal_Image003.jpg
normal_Image006.jpg

normal_Image003.jpg

Po
normal_Image015.jpg

Sory za jakość ale akurat słońce swieciło i aparat w telefonie nie sprostał :D
normal_Image014.jpg

Numer dwa:
normal_Image013.jpg

normal_Image012.jpg

Numer 3: Wszystkie zaczynaja odbijac ladnie ale ten nabral nawet kolorow :)
normal_Image011.jpg

normal_Image009.jpg

Numer 4 : podejzewam ze to jakiś reg out mix od Virusa bo sadzilem 3 i chyba 1 przetrwal :p zaczyna również odbijać
normal_Image007.jpg

normal_Image007.jpg

Jeszcze mi powiedzcie co z sarenkami mam zrobić jakieś ogrodzenie ? czy moze rozbite szkło ? nie chce krzywdzić zwierzyny dlatego doradźcie mi najrozsądniejszy wybór :spalony::spalony: Pozdrowienia i do zobaczenia za tydzien !

GEMINI

Well-known member
Buchów
0
Walnij klocka obok spota, a jak będziesz na spocie to zawsze się tam odlewaj powiano pomóc
.

widgecik69

Well-known member
Buchów
0
.

Witam witam po tak długim okresie nieobecności pokaże wam moje karły !!:lol3: oczywiście jestem zadowolony bo przez ostatnie dni dostały " palera " słońce wyszło i zaczynaja zapie****ać w góre co mnie cieszy mysle ze jakies 10g bedzie :lol3: jak narazie w ogródku mam 4 rosliny żeńskie 1 to niewiadoma ale rośnie najszybciej i najładniej wygląda dlatego mam skrytą nadzieje ze to bedzie też dama :) było by milo ponieważ wszystkie rosliny były by kobietami :p

ok teraz czas na fotki
Reg mix out od Virusa 1 sie uchował jednak ;> wygięty twardo do ziemi. Niech szczyty odbiją do slonca a bedzie grubo.
normal_Image010%7E0.jpg

teraz najszybciej kwitnący automazar 13 dzien flo. jak na 13 dzien bardzo ladne juz ma kwiaty i puchnie w oczach jedynie 2 dolne szczyty jeszcze nie maja wgl wloskow i dalej twardo biją do slonca mysle ze 5g bedzie.
normal_Image009%7E0.jpg

normal_Image008%7E0.jpg

normal_Image007%7E0.jpg

Dalej wymieszane reg Maza/ ak 47 liscie ma podobne do mazara ale mylić sie moge sorka za jakosc aparat 2 mpx.
normal_Image006%7E0.jpg

i teraz ten najładniej rosnący mam nadzieje ze będzie to damka bo jeśli tak to bedzie jedna z wyzszych roslin i da najwiecej kopcenia zapie****a równo w gore.
normal_Image005.jpg

normal_Image004.jpg

To by było na tyle zdjęc, Akacze femi tylko 1 przeżył po ataku dzika wkopałem go spowrotem trzymał sie na 1 korzeniu i zamulił pałke jak odbije pokaze fotki miejmy nadzieje ze wszystkie w ogrodku beda damami. jak narazie 4/5. Siema :harvest:

Thefekt

international farmer
Buchów
0
Nie obraź się, ale 5g (suchego), to może będziesz miał łącznie ze wszystkiego

widgecik69

Well-known member
Buchów
0
.

późno zaczałem dopiero w połowie lipca zmusiła mnie do tego praca a juz po zasadzeniu bylo wiele problemow i rosliny sa male dopiero pod koniec wega wystrzelily w gore strasznie szybko rosna oby jak najdluzej zobaczymy co z tego wyjdzie. Chyba na jesien bede szykowal indoor + fotorelke

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół