akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Drugi projekt 6xWW1xnoname 32flo do oceny !!

Wyszukiwarka Forumowa:

Beginers

Well-known member
Buchów
0
Witam tak jak w temacie 32 dzien od pokazania sie preflowerow, okolo 4tyg wega, box 1m2, swiatelko od 3 dni 600w wczesniej 400w z balastu lumateka SL.. + caly zestaw canny.. Panny dzisiaj były u fryzjera i ciekaw jestem jak zareaguja na takie 'obciecie' + jedna panna dostala flusha ponieaz zaczely wloski sie na brazowe zmieniac i podejzewam ze za duza dawka pk..

Zapraszam do oceny i pomocy w doprowadzeniu tego do konca..

tutaj zaczely sie robic brazowe wloski

:yeahh:<joint>:yeahh:

---------- Aktualizacja posta 20-08-2012 11:45 ---------- Czas poprzedniego posta 19-08-2012 21:22 ----------

hmm czekam na jakies porady opinie zeby doprowadzic to do konca z najlepszym mozliwym rezultatem...

---------- Aktualizacja posta 23:29 ---------- Czas poprzedniego posta 11:45 ----------

Powiem wam tak.. Te cale forum to jest zrobione chyba tylko poto zeby posmiac sie z ludzi co niemaja pojecia otym i wszystko spier***a bo w takich tematach znajduje sie najwiecej odpowiedzi.. Ale jak ktos kto ma jakies pojecie da swoje krzaki do occeny i pomocy to jest cisza i niechodzi mi to tylko omnie ale juz kilka takich sytuacji widzialem.. ze jak u kogos to dobrze wygladalo to nikt nic nie odpisywal tak jakby was zazdrosc zżreała brak mi słow na tych 'doswiadczonych' growerów ktorzy tylko chca i umia pomoc osobie ktorej sie cos porzadnie z***ie.., no ale coz taka polska zje**** natura ( dzieki bogu nie musze zyc w tym gownianym kraju wsród falszywych i zawistnych ludzi...) pozdRo...

Kwiatek_Ban

Well-known member
Buchów
0
W sumie bardzo dobrze wyglądają. Chyba widzę brązowe końcówki liści. Jeżeli tak to oznacza lekki deficyt potasu. Zwiększ stężenie o 30%. Opisz dokładnie sposób nawożenia tzn. jakie pierwiastki, w jakim stężeniu i jak często. Mógłbyś dać zbliżenie kwiatu, to zobaczę czy wyglądają prawidłowo. Jak na razie to powinieneś kontynuować nawożenie w taki sam sposób. I tak aż trychomy będą w ok. 25 % będą jasnobrązowe (bursztynowe jak wolisz). Wtedy należy odstawić azot. Nastąpi to mniej więcej 2 tygodnie przed zbiorami.

Napisz, czego oczekujesz ?

Beginers

Well-known member
Buchów
0
ta panna na ktorej to widzisz dostala flusha i mam nadzieje ze sie ogarnie po nim bo jak narazie jest naj slabasza z nich.. wogole dodam ze donice mam 6.5l i jestem mile zaskoczony ze tak porosly.. lepiej niz w wczesniejszym projekcie na 11l a to dopiero okolo 32 dnia czyli polowa gdzies.. czego oczekuje?? dobrych zapasow na zime :)) grama z wata to raczej z tego nie bedzie (bo bylo kilka bledów...) ale mam nadzieje ze nie duuzo mniej.. <joint>

oleander

Well-known member
Buchów
0
Ziomus nie denerwuj sie rzeczywiscie w tematach o ktorych mowisz jest wiele odpowiedzi bo maja co korygowac poprawiac . Ty elegancko wszystko ogarniasz paly sa soczyste masz wiedze i wiesz co robic wiec mozna ci tylko zyczyc powodzenia . Daj troche info na temat czestotliwosci nawozenia i w jakim stezeniu podaj jakies inne info ktore uznasz ze moga byc istotne itp a cos doradzimy podpowiemy .Pozdro i tak jak wyzej powiedz co chcialbys sie dowiedziec

Beginers

Well-known member
Buchów
0
Ziomus nie denerwuj sie rzeczywiscie w tematach o ktorych mowisz jest wiele odpowiedzi bo maja co korygowac poprawiac . Ty elegancko wszystko ogarniasz paly sa soczyste masz wiedze i wiesz co robic wiec mozna ci tylko zyczyc powodzenia . Daj troche info na temat czestotliwosci nawozenia i w jakim stezeniu podaj jakies inne info ktore uznasz ze moga byc istotne itp a cos doradzimy podpowiemy .Pozdro i tak jak wyzej powiedz co chcialbys sie dowiedziec

Zaajaralem jointa i mi przeszlo ziomus ;] Co chcialbym sie dowiedziec ?? hmm głownie jak podlewac do konca tak jak mówiłem ze teraz jest polowa mniejwiecej za miesiac planowana kosa.. Teraz ostatni 3 podlania podlewalem tak po podlaniu czysta woda nastepne podlanie bylo na 5l wody 35ml canna tera flo 20ml canny bosta 12.5ml cannzymy, nastepne podlanie 30ml tera flo, 20ml bosta, 12.5 cannzymy i 3.5 pk 13/14, nastepne 25ml tera flo 15ml bosta, 12.5 cannzymy i 7 pk 13/14.. Teraz planuje podlanie sama woda pozniej woda z cannzyma i jeszcze raz taka piramidka.. robie tak poniewaz niemam miernika EC niestety i staram sie zeby ec nie bylo za duze.. Co otym myslicie??? podlewanie jest z rozna czestotliwoscia bo zalezy głownie od temperatury jak jest goroaco to co 2 dni gleba jest sucha jak tak w miare to co 3-4dni..

---------- Aktualizacja posta 22-08-2012 09:08 ---------- Czas poprzedniego posta 21-08-2012 09:54 ----------

I co znowu nikt niema nic do powiedzenia na temat moich pannienek i sposobów podlewania??

ogrodnik_bob

Well-known member
Weteran
Buchów
0
i znowu domagasz sie odpowiedzi... nie za bardzo jest co napisac. podlewasz jak sucho - ok. nawozow canny nie uzywalem wiec sie nie wypowiem, ale rosliny wygladaja ladnie, wiec nie zmienialbym zbyt wiele.

Beginers

Well-known member
Buchów
0
i znowu domagasz sie odpowiedzi... nie za bardzo jest co napisac. podlewasz jak sucho - ok. nawozow canny nie uzywalem wiec sie nie wypowiem, ale rosliny wygladaja ladnie, wiec nie zmienialbym zbyt wiele.

Hmm no domagam sie odpwiedzi poniewaz jest to moj drugi projekt i nie jestem pewien czy wszystko dobrze robie.. czy moze ktos ma jakis inny pomysl na podlewanie tego do konca.. albo jakies opinie na temat tego jak teraz podlewałem

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół