- Buchów
- 12,856
- Odznaki
- 12
Siemano do rozdania parę pakietów ziarna drugiego pokolenia czyli 20x Wedding Cake z Gold Cash x Trippa (F2)
Plus gratis dorzucam 20 sztuk Do-si-dos x Trippa (F1)
Warunek to 3 miesiące od zakończenia OSa na wysianie tych ziaren.
Jeżeli ktoś planuje jakiś większy projekt możemy się dogadać napisz ile M2 ile plantów docelowo a coś poradzimy
Co tu powiedzieć za***iste ziarno było w pierwszym pokoleniu to postanowiłem pomnożyć i zrobić drugie pokolenie bo tamte seedy się skończyły.
Wybrałem najlepszego mena czyli w miarę niski, gęsto budował piętra i k***ił niemiłosiernie zapachem.
Podrzucam foty mena, popylonej damki plus jeszcze damki nie zapalonej ale trafiło się to samo feno.
Ogólnie ta damka z trzeciego zdjęcia jest mała bo z***alem na początku grow i indukcji bo pizdzilo w boksie strasznie dlatego nie osiągnęła całego swojego potencjału.
Podrzucam foty i relacje co forumowicze osiągneli na tych seedach z pierwszego pokolenia a tam jest na co popatrzeć.
Jeżeli szukasz plon jakosc moc to wal jak w dym
@Arioch
forum.haszysz.com
@Czips
forum.haszysz.com
Dawca nasienia i zaplodniona
Te same feno co zapłodniona
Foty Seedow
Plus gratis dorzucam 20 sztuk Do-si-dos x Trippa (F1)
Warunek to 3 miesiące od zakończenia OSa na wysianie tych ziaren.
Jeżeli ktoś planuje jakiś większy projekt możemy się dogadać napisz ile M2 ile plantów docelowo a coś poradzimy
Co tu powiedzieć za***iste ziarno było w pierwszym pokoleniu to postanowiłem pomnożyć i zrobić drugie pokolenie bo tamte seedy się skończyły.
Wybrałem najlepszego mena czyli w miarę niski, gęsto budował piętra i k***ił niemiłosiernie zapachem.
Podrzucam foty mena, popylonej damki plus jeszcze damki nie zapalonej ale trafiło się to samo feno.
Ogólnie ta damka z trzeciego zdjęcia jest mała bo z***alem na początku grow i indukcji bo pizdzilo w boksie strasznie dlatego nie osiągnęła całego swojego potencjału.
Podrzucam foty i relacje co forumowicze osiągneli na tych seedach z pierwszego pokolenia a tam jest na co popatrzeć.
Jeżeli szukasz plon jakosc moc to wal jak w dym
@Arioch
!!! OS Reguralne Sztosy z Trippą !!!
Pestki wzięte trzeba się wywiązać. Box: 1.44m Oświetlenie: Mars Hydro FCE 480w Wentylacja: Went kanałowy 460 filtr węglowy nie pamiętam marki. Mieszający z oscylacja hyba vf- Kraków 2 biegowy Nawozy: BioBiz + Pk od Biotabs Medium: Plagron light mix donice 5l potem 9l Bohaterki: Black...
@Czips
[0,72m2][MH FC-4000 EVO 320W][OS] Sztosowe Crossy!
Siema! Parę fotek, którch nie wrzuciłem wcześniej i trochę swieżych :) :foto: 30/15/58 - 30/15/66: Peach Skunk Deadpanhead S1 x Boy Scout Cookies fem. @Bortek Weeding Cake x Gold Cash x Trippa reg. @druh nabuhah Black Cherry Gorilla × Garlicane JMO fem...
Dawca nasienia i zaplodniona
Te same feno co zapłodniona
Foty Seedow
Ostatnia edycja: