akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Drugie pokolenie regularnych sztosow czyli Wedding Cake x Gold Cash x Trippa F2

Wyszukiwarka Forumowa:

druh nabuhah

jak moge to pomoge
Weteran
Buchów
12,856
Odznaki
12
Siemano do rozdania parę pakietów ziarna drugiego pokolenia czyli 20x Wedding Cake z Gold Cash x Trippa (F2)
Plus gratis dorzucam 20 sztuk Do-si-dos x Trippa (F1)

Warunek to 3 miesiące od zakończenia OSa na wysianie tych ziaren.

Jeżeli ktoś planuje jakiś większy projekt możemy się dogadać napisz ile M2 ile plantów docelowo a coś poradzimy

Co tu powiedzieć za***iste ziarno było w pierwszym pokoleniu to postanowiłem pomnożyć i zrobić drugie pokolenie bo tamte seedy się skończyły.
Wybrałem najlepszego mena czyli w miarę niski, gęsto budował piętra i k***ił niemiłosiernie zapachem.

Podrzucam foty mena, popylonej damki plus jeszcze damki nie zapalonej ale trafiło się to samo feno.
Ogólnie ta damka z trzeciego zdjęcia jest mała bo z***alem na początku grow i indukcji bo pizdzilo w boksie strasznie dlatego nie osiągnęła całego swojego potencjału.
Podrzucam foty i relacje co forumowicze osiągneli na tych seedach z pierwszego pokolenia a tam jest na co popatrzeć.

Jeżeli szukasz plon jakosc moc to wal jak w dym :)

@Arioch
IMG_20251030_095639.jpg

@Czips

20251128_164343.jpg

Dawca nasienia i zaplodniona
IMG_20251123_040404.jpg

IMG_20260109_102826.jpg

Te same feno co zapłodniona

IMG_20260123_012002.jpg

Foty Seedow

IMG_20260129_004216.jpg

Ostatnia edycja:

druh nabuhah

jak moge to pomoge
Weteran
Buchów
12,856
Odznaki
12
@moskit i @okoWoko powinniście już mieć paczki odebrane.
@KALMARE-ONE2 skontaktuj się ze mną na PW przez privnote.com

Jakby ktoś coś jeszze chciał to do końca miesiąca i zamykam openseeda.

Ostatnia edycja:

okoWoko

Well-known member
Buchów
4,304
Odznaki
5
Paka na miejscu. Widzimy się w ręce. Joł

druh nabuhah

jak moge to pomoge
Weteran
Buchów
12,856
Odznaki
12
Dobra zamykam osa @moskit @okoWoko wrzućcie tutaj swoje relacje.
Poza osem dostał też @Czips też możesz wrzucać tutaj jakieś foty z poczynań pozdro

okoWoko

Well-known member
Buchów
4,304
Odznaki
5
A proszę :)

druh nabuhah

jak moge to pomoge
Weteran
Buchów
12,856
Odznaki
12
@moskit @Czips
Piz da w kwiatach... Posypalo mi jajcami parę plantów, miałem 32 damki to jakoś na 8 znalazłem jajca pojedyncze, na dolnych partiach, nie było tego dużo, nie wiem czym to jest spowodowane warunkami czy może po prostu z***ane ziarno...
Warunki mialem po choyu bo i zdarzało się przesuszyć i zaraz przelać, światełko świeciło 660w hps na indukcji no i nożyce były robione też... Kurde nie wiem co się od***alo wątpię że to z mojej winy, raczej ziarno jest trefne... czyli w sumie moja wina tak czy siak....

Jak jeszcze nie wysialiiście tych krosow WCxGCxTrippa to lepiej nie róbcie tego teraz... A najlepiej w ogóle....

Usunalem te jaja i będę obserwował pewnie do tygodnia max. Jak nie ogarną się i będą coś jeszcze sypac to pójdą do wy***ania.

Zawsze testowałem swoje krosy przed open seedem, tym razem nie zrobiłem tego i to był błąd. Przepraszam za wasz zmarnowany czas jeżeli już je wysadziłiście...

Każdy w paczce dostał ode mnie też inne krosy, tamte wszystkie są sprawdzone bo robiłem je już w większych ilościach takze można śmiało wrzucac. Jak nie wiecie co to naciskam na Trippe F2 co chyba jedne z najlepszych ziaren jakie miałem. Nie pamiętam co komu dorzuciłem jeszcze ale jak nie możecie czegoś rozszyfrować to dajcie znać, pomogę.

Tak więc reszta krosow jest bezpieczna i przetestowana, nawet teraz robię trippe i dosidosa i nic złego się nie dzieje a były juz sprawdzane jak mówilem.

Jeszcze raz przepraszam jak będę mogl jakoś to się odwdzięczę :) pozdro

Ostatnia edycja:

Srockie

Member
Buchów
67
@moskit @Czips
Piz da w kwiatach... Posypalo mi jajcami parę plantów, miałem 32 damki to jakoś na 8 znalazłem jajca pojedyncze, na dolnych partiach, nie było tego dużo, nie wiem czym to jest spowodowane warunkami czy może po prostu z***ane ziarno...
Warunki mialem po choyu bo i zdarzało się przesuszyć i zaraz przelać, światełko świeciło 660w hps na indukcji no i nożyce były robione też... Kurde nie wiem co się od***alo wątpię że to z mojej winy, raczej ziarno jest trefne... czyli w sumie moja wina tak czy siak....

Jak jeszcze nie wysialiiście tych krosow WCxGCxTrippa to lepiej nie róbcie tego teraz... A najlepiej w ogóle....

Usunalem te jaja i będę obserwował pewnie do tygodnia max. Jak nie ogarną się i będą coś jeszcze sypac to pójdą do wy***ania.

Zawsze testowałem swoje krosy przed open seedem, tym razem nie zrobiłem tego i to był błąd. Przepraszam za wasz zmarnowany czas jeżeli już je wysadziłiście...

Każdy w paczce dostał ode mnie też inne krosy, tamte wszystkie są sprawdzone bo robiłem je już w większych ilościach takze można śmiało wrzucac. Jak nie wiecie co to naciskam na Trippe F2 co chyba jedne z najlepszych ziaren jakie miałem. Nie pamiętam co komu dorzuciłem jeszcze ale jak nie możecie czegoś rozszyfrować to dajcie znać, pomogę.

Tak więc reszta krosow jest bezpieczna i przetestowana, nawet teraz robię trippe i dosidosa i nic złego się nie dzieje a były juz sprawdzane jak mówilem.

Jeszcze raz przepraszam jak będę mogl jakoś to się odwdzięczę :) pozdro
No i takie coś to się szanuje w ch*j!

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół