nasiona marihuany

Duże giety u was chodzą?

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Chodzą u was ładne calaki czy nie? a jak tak to w centymetrach jakiej około są wielkości i przewaznie jaki duzy jest 1 gram topa ?? u mnie sprzedają takie 3cmx4cmx2cm ;) i ładnie pachną chyba citral

MaoVi

Well-known member
Buchów
0
hehe to fajna topke dostajesz za 30 zl :D ja dostaje tez topki ale zorro_123mety chyba ze wieksze ilosci (5) to cale :mrgreen:

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Ja w miescie nei mam dojscia do dobrego towaru wiec musze sprowadzac spoza granic miasta :twisted:

Co nie?:p Heheh...

MaoVi

Well-known member
Buchów
0
ojj BiaLy_MiS to masz kare jak musisz bo bity jezdzic do innego miasta ja mam wszystko przy sobie z zaufanych miejsc i ludzi (hehe jak poznales ludzi w innym miescie)8)

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ODpisujcie na tmat !! podawajcie jakie u was chodza bity i jakich rozmiarow MNIEJ WIECEJ ...

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ja nie pamietam kiedy ostatnio kupiłem jakis staf :p ...jak patrze na te torby co chodza u mnie 5 lufkowe i se mysle ze 30zl to wole nie jarac a kupic sobie lepszy nawoz :p

Joincik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
u mnie hu**wo bo w mojej okolicy za 30zł dostaniesz albo majeranek albo gram który tak naprawde ma (0,5g) średniego zioła a jak przez kogoś załatwiasz to nawet 0,25g za 30zł bo ci połowe ukradnie 80% koleżków to ***ani złodzieje któży tylko myślą co by tu zaj***ć komu sprzdać majeranek abo grama(0,5g) smutne ale się ciesze że do nich nie należe!

[ Dodano: 2005-12-30, 16:22 ]
oczywiście 80% w mojej okolicy :D

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Kurde... co za k***y... wspolczuje ... joincik a nie mzoesz takiego lebiedzia zchwytać i napoie****ić chociazny az jakims kumplem ? ja bym takiego łupał w piz*e ostro :/ tacy przekręciarze.... ahh jak mnie to wqr

Joincik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ja się tym nie przejmuje bo jak mam już ciśnienie i naprawde mi się chce palić to załatwiam od kolesia który załatwia z innego miejsca(tylko musze poczekać kilka godzin aż dojedzie i przyjedzie odsypie mu na małą lufe za załatwienie i już mam jaranie!

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
no u mnie juma-40zl za 1g :/ a z 1g 6 luf zawsze bedzie... Nie narzekam za to na jakość-przednia :)

siersciuh

Well-known member
Buchów
0
kazdy krozi przewaznie se lufke

[ Dodano: 2006-01-21, 16:47 ]
tez jak bylem w polsce to mnie kroili

Komar_THC

Well-known member
Buchów
0
Teraz wam cos powiem i ogarnie was radość ze nie mieszkacie tu gdzie ja... 3 bicia w bacie... Płakac sie chce... I sprzet to tylko jest w weekendy... Jak chce sie cos lepszego to Olsztyn, ale i tu zaczynają żenić :/ Ale sprzet to za***isty dają!

J

jar0

Guest
Jak biore w szkole to z 5 luf...jak od znajomego dila to 6-7 A jak latwi moj kumpel to mamy kolo 10:D

Dusiek

Well-known member
Buchów
1
cieszcie sie że nie mieszkacie tu gdzie ja...tu jest na prawde tragedia!!!! jak chce sie dobry szit to za 30 można dostać może ze 3 kije :| max 4 :puker: czasami (ale na prawde bardzo rzadko) 5 lub powyżej.. a jak jakieś gówno bez smaku i zapachu to 5 luf za 30 będzie..jak się tu nie wk***iać ?

K

karo0ld_zielarz

Guest
No u nas w strasznie ciezko... :/ 4 kije w miale a nie w topach... to standard... i jeszcze zeby chociarz wydajne bylo :/ a to takie suche gowno

ale da sie powalic na glebe tematem z dobrych zródeł

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół