nasiona marihuany

Duże giety u was chodzą?

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Gram 40 zł 6-8 szkieł. Wypie****acz.

Nexer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
tylko wspolczuc niektorym. u nas naszczescie jest tak jak powinno byc :p zawsze wazone topy, rzadko wysuszone, tylko palic i palic :geek:

bimoj

New member
Buchów
0
Panowie wy to macie szope :scratch: Ja ostatnio kupilem za 10zl 1,5g niezlego ziola... tak po znajomosci ale tak ogolnie to za 30 dychy z 7-8 luf naprawde git zielska...

Gazometer

Well-known member
Buchów
0
u mnie tak 2 lufy=10zł
i tak liczą,chyba ze więcej np 5g=100zł
a kiedys za 10 zł dostawales worek zapchany topami gandki (chyab siejka) ale kopała w banie:) różnie bywa :cat:

wilk

Well-known member
Buchów
0
1g = 40zł = 8 szkieł
0,5g = 20zł = 4 szkła
ale to zależy od czasu, miejsca, i warunków pogodowych :)

G

grzmot24

Guest
u nas jest po 40 za sztuke i zalerzy od kogo bierzesz wychodzi z tego 5-7 i nie jest zly

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ale ku**a zalozylem ten temat nie chcialem wiedziec ile luf tylko wielkosc tego TOPA ile on ma centymetrow okolo jaka grubosc i dlugosc !!! ku**a ja chce wiedziec jak wyglada u was 1g TOPA

d3StRuCtOR

Well-known member
Buchów
0
Czlowieku nie zawsze dostajesz topa lol moze ci dac np 2 polowki w oddzielnych pakietach i pokruszone. A u mnie giet stoi 40zl ale jest 8 rur wychodzi polowka za 20zl i 4 szkla a w sasiedzkim miescie sa 3 szkla w polowce. Srednio wychodzi szklo za 5zl ale jest ostry sprzet :) mysle ze wszedzie jest mniej wiecej to samo tylko ze u niektorych stoi 30 zl ale za 6 rur

M

Misiek_Ganja

Guest
a ja mam za 2 dyszki ładna sztuke tak na 8-9 luf :jocolor:

G

Gruber

Guest
U nas to topy są nawet nawet z wagi jak warzysz to od 0.6-0.9g za 20zł...kozak i tak wydaje sie duzo..hahahaha

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół