Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Panowie wy to macie szope :scratch: Ja ostatnio kupilem za 10zl 1,5g niezlego ziola... tak po znajomosci ale tak ogolnie to za 30 dychy z 7-8 luf naprawde git zielska...
u mnie tak 2 lufy=10zł
i tak liczą,chyba ze więcej np 5g=100zł
a kiedys za 10 zł dostawales worek zapchany topami gandki (chyab siejka) ale kopała w banie różnie bywa :cat:
ale ku**a zalozylem ten temat nie chcialem wiedziec ile luf tylko wielkosc tego TOPA ile on ma centymetrow okolo jaka grubosc i dlugosc !!! ku**a ja chce wiedziec jak wyglada u was 1g TOPA
Czlowieku nie zawsze dostajesz topa lol moze ci dac np 2 polowki w oddzielnych pakietach i pokruszone. A u mnie giet stoi 40zl ale jest 8 rur wychodzi polowka za 20zl i 4 szkla a w sasiedzkim miescie sa 3 szkla w polowce. Srednio wychodzi szklo za 5zl ale jest ostry sprzet mysle ze wszedzie jest mniej wiecej to samo tylko ze u niektorych stoi 30 zl ale za 6 rur
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.