• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Dulux S 9W jak podłączyć?

Wyszukiwarka Forumowa:

Zielona Strefa

Active member
Buchów
0
Witam z góry przepraszam jak był już taki temat, jednak szukałem i nic nie znalazlem.

Interesuję mnie ta świetlówka osram

DULUX S 9W/840

Glownie chodzi mi o podlaczenie 5-6 takich swietlowek do pradu, jak sie do tego zabrac? wystarcza mi tylko kable? czy potrzebuje jakiegos statecznika bo tyle zdolalem wyczytac. One maja ponad 1k lm wiec w szafce 1,60m 6 takich pewnie by dalo dobry efekt od razu mowie tylko taka opcja wchodzi w gre, hpsy cfl odpadaja

oleander

Well-known member
Buchów
0
Zapewne cena cie zachecila czyz tak ? .Ona nie ma wbudowanego ukladu zaplonowego musialbys dokupic a to calkiem spory kosz i robota powiem ci ze szkoda zachodu nie zaoszczedzisz ani czasu ani pieniedzy . Szafka ma 1.6 metra kwadratowego powierzchni ? .6 takich by starczylo na jakies 0.12 metra kwadratowego nie podales ile ma dokladnie ta swietlowka . Pozdro

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół