- Buchów
- 0
witam wczoraj byłem na spocie, znajdują się tam 4x durbany od holenderskiego 100% sativa no kurcze nie zrobiłem zdjęć bo się troszkę bałem
wyrosła ściana 4m na 2.5m 2x lst 2x fim, niestety myślałem ze przez 2 miesiące mojej nie obecności będą już pąki, lecz tak nie było nie ma nic widzę zieloniutkie szczyty a gdzie nie gdzie pojedyncze plefolwery.
Za pomoc obdaruje was buchami i sporą ilością zdjęć przy ścince o ile ona nastąpi, jak nie to masło.
Posiadałem na tym spocie w zeszłym roku durbany z DP doszły 6 października ścinka nastąpiła.
szczyty mniej więcej wyglądają tak <zdjęcie zapożyczone> :
to moje zdjęcia sprzed prawie 3 miesięcy :
Nic im nie dolega obecnie są holernie wielkie i cholernie duzo szczytów mają po treningu.
No wiec czy to normalne ze ona dopiero zaczęła kwitnąć ? producent napisał gotowa pod koniec września.
Wszedłem na sklep i zobaczyłem opinie ludzi i wszyscy maja problem że nie kwitnie ! 2017r.
doradźcie coś .
Za pomoc obdaruje was buchami i sporą ilością zdjęć przy ścince o ile ona nastąpi, jak nie to masło.
Posiadałem na tym spocie w zeszłym roku durbany z DP doszły 6 października ścinka nastąpiła.
szczyty mniej więcej wyglądają tak <zdjęcie zapożyczone> :

to moje zdjęcia sprzed prawie 3 miesięcy :

No wiec czy to normalne ze ona dopiero zaczęła kwitnąć ? producent napisał gotowa pod koniec września.
Wszedłem na sklep i zobaczyłem opinie ludzi i wszyscy maja problem że nie kwitnie ! 2017r.
doradźcie coś .