nasiona marihuany

durban p.-off

Wyszukiwarka Forumowa:
M

Marholt

Guest
A więc mówicie ze może nie dojść. 2 miesiące temu zamówiłem Durbana z Nirvany z Narkus.pl-lipna strona no nie? I nic mi nie wyszlo z tego. Teraz nie wiem co zamówić na następny sezon. Najchętniej zamówiłbym z Cannabis.fr.pl tylko nie wiem jaka odmiane :tongue: Moze mi cos poradzicie?

kayaman

Well-known member
Buchów
0
maciekmarley,
koleś , weż choćby HH , ale lepiej sie pośpiesz i zamawiaj juz dzisiaj , bo jest juz przeszło polowa czerwca , i nie bedziesz miał duzych roslin . I zamawiaj z cannabis.fr.pl jak co ,bo od nich podobno w 2 dni dojdzie paczka . PEACE

M

Marholt

Guest
kayaman
W tym roku juz sobie odpuszcze, w kwietniu cos zamówie Albo HH albo cos w tym stylu zeby w miare szybko doszlo i zalezy mi na Sativie

kayaman

Well-known member
Buchów
0
ale jak byś zamówił , doszło by w te pare dni i potem zaraz na wate i do doniczki , i na słonce na nonstop , to przez ten miesiąc urosło by te chociasz 30 cm , i moze byś zebrał z pare g , Ale jak tam chcesz , wybór nalezy do ciebie . Troche za późno sie wziołeś

Scooterr

Well-known member
Buchów
3
Eeeee weś sobie Hawaii X Skunk #1 typ na cannabis.fr.pl ma ją...daje rade na polskim klimacie a jak czesał bendzie to sie zobaczy.... :jocolor: :jocolor: :jocolor: :silent:
Stary każdy muwi że cannabis.fr.pl to najlepszy seedbank i to racja to po jaki h*j zamawiasz pestki z jakiegoś guwna? :scratch: ...dojdzie czy nie dojdzie a jak dojdzie to co bendzie :sunny: :sunny: :sunny: jak chcesz jeszcze coś w tym sezonie weś sobie na www.seed.pl paczke testowych nasion np...White Skunk 5szt....z 5 pestek 4 powiny byc na bank...robisz boxa i swiecisz na nie 24/0 i po miechu na spota...i czekasz aż zakfitnie... :silent: :silent: :silent: :silent: :salut: :salut:

M

Marholt

Guest
Hehhe no właśnie juz jadą do mnie 2 DARMOWE Nasionka Afhgani#1 z www.nasionka.pl muszą być za***iste w miare bo piszą o zaufaniu po tej prmocji :sunny: w sumie to narazie bede mial za 2 dni 4 ziarna bo na kumpla zamowilem :tongue:

Scooterr

Well-known member
Buchów
3
Nie zapóżno...?? :scratch: proponuje ci odrazu do BOXA sadzone i 24/0 :silent:

M

Marholt

Guest
Ile gdzies tak roślinka rośnie? gdies 15-20 tygodni? ja dzis posadzilem odmiane Afghani#1 dojdzie?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół