• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Durban Poison, czy jest szansa że dojdzie?

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

Maryland

Well-known member
Buchów
0
Witam.

Mój Durban dopiero raczkuje z kwitnieniem i w związku z tym chciałbym się zapytać czy jest szansa że dojdzie do końca? Roślinka wykiełkowała pod koniec kwietnia.

FrancoLoja

Master at work
Weteran
Buchów
1,183
Odznaki
7
Dojdzie spokojnie do połowy października :bounce:

D

delete

Guest
Nie tylko Twój Durban wchodzi dopiero w stadium kwitnienia, nie jesteś odosobniony. Wiem to z dobrego źródła ale ciiiicho sza nie mów nikomu ;)
Nie bierz do głowy będzie dobrze, w moim ogóródku przy ostatniej wizycie (ostatnia niedziela) nawet nie myślał o flo.

Maryland

Well-known member
Buchów
0
Ale czy to normalne u Durbana, czy może to kwestia pogody w tym roku?

D07x

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Raczej pogody, 2 passiony mi juz kwitna tydzien czasu a jeden sie krzaczył i wczoraj dopiero pojawily sie wloski i mam nadzieje ze do konca pazdziernika dojdzie..

UkGrower

Active member
Buchów
0
jaka wielka ku**a, jak ty to zrobiłeś że tak na boki urosła? lst poszczegółnych gałęzi czy co?

Maryland

Well-known member
Buchów
0
Wykonałem tylko raz LST, jest to pokazane w mojej fotorelacji (link w podpisie). Roślinka ma widocznie bardzo dobrą glebę i odpowiednio dawkowane nawozy, jej wielkość mnie przeraża, muszę podwiązywać dolne odrosty bo idą prawie poziomo i boję się, że jak obrosną kwiatami to mogą się złamać. Ogólnie roślina ma już jakieś 2 metry wysokości, a główna łodyga ma po długości jakieś 2,5.

R

ronson

Guest
Piękna roślina, będzie dużo plonu - przejrzyj fotorelki inne, wielu ziomkom dopiero zaczynają kwitnąć - październik i palisz

D

delete

Guest
Po wczorajsze wizycie na spocie oznak kwitnienie w dalszym ciągu brak :zombi:

pigeon 81

Active member
Buchów
0
Nie łam się ziom, u mnie to samo.
Mam 2 big bangi 2 jorges diamondsy i 1 maroca i też jeszcze nie kwitną.
Fota z wczoraj:

DSC_0144.jpg

Turbogulgulator

Well-known member
Buchów
0
Ja bylem dzis u siebie na spocie i moj Durban wszedl w faze kwitniecia :) Odlamaly sie tez 2 odgalezienia bo krzaczun jest mega i poprostu sa zbyt dlugie i ciezkie ale nie zwiedly tylko ladnie rosly wiec je podwiazalem i mam nadzieje,ze beda rosly dalej.A co do Twoich to powinny lada dzien tez wejsc w faze kwitniecia,teraz tylko liczyc na ladna jesien ;)

Jarecki

Well-known member
Weteran
Buchów
12
Moj durban od tygodnia na flo, wiec zaley na jakie geny sie trafi

S

Sławuś z council estate.

Guest
Oj ciezko bedzie. Modlcie sie do proroka Lebiody zeby cos dopomogl bo jak bedzie zimno i deszczowo to NI KUTA.

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół