• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Dwie małe roślinki - co wybrać?

Wyszukiwarka Forumowa:

Tedex

Member
Buchów
0
Planuje posadzić dwa krzaczki, nieduże, coś typu lowryder, tylko nie wiem jakie odmiany wybrać? Chciałbym coś niedużego i w miare szybko dojrzewającego i żeby moc była na wysokim poziomie :D Co możecie polecić?

Tedex

Member
Buchów
0
zależy mi aby jedna od drugiej różniła się smakiem i żeby był inny high, myślisz że te dwie odmiany będą dobre? :p

MSB

Well-known member
Buchów
0
AK47 high po stronie sativy, Diesel Ryder high wyśrodkowany ale bardziej indica, więc tak - radzę wziąć to co polecił stevie ;)

Z fartem!

Sebidin_10

Well-known member
Buchów
0
Automat wysadzony w tym tygodniu zdąży jeszcze dojśc ?
Ja polecam WhiteRussian.

FYAH

Well-known member
Buchów
0
W październiku powinny dojść jeśli pogoda na to pozwoli. Zawsze możesz pomyśleć o posadzeniu ich w doniczkach i gdy pogoda przestanie je rozpieszczać przenieść je na jakiś parapecik, aby w spokoju sobie doszły - ewentualnie zrobić im mini szklarnie. Na większość automatów licz co najmniej 12-13 tyg życia.

Ja mogę z AF polecić Deimosa, Think different albo automazara. Jest tego trochę , popatrz na oferty AF i coś wybierzesz.

Tedex

Member
Buchów
0
tez zastanawialem sie nad white russian, a jak prezentuje sie white widow AF od dinafem? miał ktoś doczynienia z ta roslinka?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół