• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Dylemat hodowlany

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
siemaA!

Potrzebuje porady zaawansowanych Growerów. Namiot 90x90x180 mam tam póki co dwa planciki tyle że po przejściach kapitana początkującego, niemiały z początku regularnego oświetlenia 18/6, zdażylo sie nawet że przez 2 ni niezaznaly swiatla, ogolnie planty testowe, niewspominajac juz o tym ze ten drugi wyciagnalem z worka na smieci gdzie wyrosl...parodia;D Ogolnie jak na 3 tydzien maja sie tak ( wiekszy Cheese, mniejszy WW z kosza ):

8.JPG

777.JPG

9.JPG

Od 10 dni maja regularne swiatlo 18/6. Wydaje mi sie ze ten wiekszy juz sie prosi o 12/12 ale moge sie mylic...mam juz 5 nowych wykielkowanych nasion WW ktore jutro wsadzam w ziemie. Co z tymi 2 plancikami? Nie bedzie problemu jak beda mialy kolejne 3-4 tyg wega razem z nowymi ? Oswietlenie i tak bede zmienial wiec moze zrobic na nie osobne pomieszczenie i gdy 5xWW zacznie flo to je poprostu tam dorzucic do namiotu? Czy lepiej juz zrezygnowac i wsadzic je w ogrod niech sie dzieje wola nieba ??? Pomozcie, zasugerujcie coooos:pl:

Kopiacy Ptak

Well-known member
Buchów
0
nic im nie bedziepoprostu beda wieksze i wiecej na nich wyrosnie

---------- Aktualizacja posta 22:23 ---------- Czas poprzedniego posta 22:22 ----------

pamietaj ze to ty jestes szefem i ty kontorolujesz swiatlo krzak sie nie prosi o przelaczenie poki go sam nie przelaczysz

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół