akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Dylemat - palenia a nauka

Wyszukiwarka Forumowa:

matyk

New member
Buchów
0
Witam
Kilka dni temu zarejestrowałem się na tym forum w celach edukacyjnych. Chciałem zacząć domową uprawę na własny użytek. Przez ten czas głownie czytałem artykuły z wiki, czasem siedziałem na forum. Przy okazji natknąłem się na kilka tematów o szkodliwości MJ. Głownie chodzi mi o problemy z zapamiętywaniem i motywacją.
We wrześniu idę do liceum (dodam, że jest to najlepsze LO w moim mieście; nieźle w nim ciśną i po prostu trzeba duuużo zakuwać). Gimbazjum skończyłem z paskiem na świadectwie (śr. 4,7 - akurat się wyrobiłem :D)..

I tu pojawia się pytanie, a w zasadzie dwa:
1.Czy w takim razie moje niecne plany związane z uprawą (i jaraniem oczywiście) mogą iść w parze z dobrą nauką?
2. To pytanie może wydać się głupie, bo przecież każdy organizm reaguje inaczej, ale zadam je :pr: :
W jakich odstępach czasowych i w jakich ilościach mogę spokojnie sobie przypalać aby nie miało to jakiegoś znacznego wpływu na moją banie i psychike. No i oczywiście motywacje, bo z ambicjami to i tak już nie jest u mnie najlepiej :(
Piszcie tu swoje spostrzeżenia.

Pozdrawiam

-świadectwo z paskiem , ale jakoś logując się nie wyczytałeś nigdzie ,że to forum jest TYLKO I WYŁĄCZNIE dla osób PEŁNOLETNICH !!! Wpadnij po 18-tce ;)

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Mania

Well-known member
Weteran
Buchów
6
No to juz mozesz powoli żegnać się z forum.

Jeśli idziesz dopiero do liceum to masz bodajże 16/17 lat, a wiec za mało aby odwiedzać nasze forum.

Marihuana jest dla ludzi,lecz dorosłych, Ty przynajmniej widac ze trzeźwo myslisz i masz glowe na karku, moze Cie nie zbanują :freak:

a moim zdaniem to po pierwsze zapytaj mamy, czy mozesz sobie cos posadzić i nie ukrywaj ze to MJ bo i tak sie dowie. Palić myśle że nie powinienes narazie wcale, ale raz na miesiac nic Ci sie nie stanie.

Pamietaj tylko ze trawa rozleniwia i potrafi niezle rozkojarzyc, lecz zadkie palenie nie zrobi ci w mozgu spustoszenia. lepiej zebys palil jak masz wciągac fete. tyle w temacie

WatchingTheSky

Well-known member
Buchów
0
I jeśli już mowa o uprawie, to pod żadnym pozorem nie wspominaj o tym kolegom, znajomym, rodzinie (poza tą z którą mieszkasz).

A do tego czy zaczynać palić czy nie. Im później to zaczniesz robić tym lepiej. Może lepiej wstrzymaj się z uprawą i zmotaj od kogoś godnego zaufania trochę dobrego zielska i zobacz jak ci się z tym żyje i uczy.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół