• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Dym a roślinki

Wyszukiwarka Forumowa:

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Czy palenie tytoniu w pokoju gdzie mam boxa (malutki pokój) ma jakieś korzystne lub niekorzystne działanie na roślinki?

kojot

Well-known member
Buchów
0
nie mam pojecia ale wiem ze palilem szluge przy otwartym boxie byl w nim dym ale roslince sie nic nie stalo :rendeer:

Ziolo

Well-known member
Buchów
0
1) zabija zapach konopii
2) w czasie spalania wydziela sie dwutlenek węgla

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Ziolo napisał:
1) zabija zapach konopii

ale w pokoju śmierdzi papierochami, z dwojga złego wolę żeby waliło ganją niż fajkami (matka myśli że nie palę :D)

Ziolo napisał:
2) w czasie spalania wydziela sie dwutlenek węgla

właśnie o to mi chodzilo - czy dziala to jakoś wyjątkowo korzystkie na planta?

depres15

Well-known member
Buchów
0
ja tam niechce sie udzielac nie jestem pewny ale slyszalem ze konopia nie lubi dymu tytoniowego pomimo iż jest to Co2

sd

Well-known member
Buchów
20
hm prawdopodobnie konopia nielubi dymu tytoniowego

B

breeder

Guest
chociaż co2 działa korzystnie na rośłiny to jednak inne syfy zawarte w papierosach mogą zaszkodzić naszym pięknym roślinkom.

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
po co palic papierosy? przecierz to powodoje raka :flower:, mysle ze tyton zaszkodzi poniewaz jest w nim bardzo duzo substancji szkodliwych dla naszych palntow jak i dla czlowieka, przewaznie to co jest szkodliwe dla nas to jest i dla plantow (nie liczoc nawozow itp.)

Sys

Well-known member
Buchów
1
jak palisz to trzep popiol do doniczki podobno kwiaty dobrze potym rosna ,i dwutlenek wegla na bank pomaga

Protektus

Well-known member
Buchów
0
Hehe to jak będe na swojej miejscówce (już po wysadzeniu) to będe palił fajke i kiepił na ziemie hehehehehe

D

DJKWAC

Guest
i znow muszę się wtrącić!!!
Roślinom bardzo szkodzi palenie tytki koło nich w dymie nie ma dwutlenku węgla tylko inne syfy np. cyjanek
Jak będziesz szedł na fajansa to pal sobie koło roślinki i jeszcze na nią dmuchaj to zobaczysz jaka ci wyrośnie
Wspołczuje waszym plantom jak je tak trojecie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół