- Buchów
- 1,239
- Odznaki
- 2
Piąteczka wszystkim odwiedzającym
Nie będę się zbytnio rozpisywał o przygotowaniach.Kto działa w terenie ten każdy wie ile trzeba pracy w to wszystko włożyć aby miało to ręce i nogi.W tym sezonie dwa spoty.Pierwszego nazwałem „Pluto” ze względu że mieszczą się na nim wszystkie rośliny skrzyżowana z tą odmianą.Drugi spot nazwijmy go „testowym” ponieważ pierwszy raz na nim działam a wyglada obiecująco.Na nim będą pestki od @ekoludek (jeszcze raz dzieki i pozdrawiam ) cos od Deutera i mała grządka z automatami.
Weg sezony na parapecie od 19 kwietnia,afy 5 maja wyszły z ziemi.
Doły przygotowane końcem kwietnia,ziemia kupna 240 litrow która poszła na „testowego” spota,obornik kurzy w granulacie,hydrożel i astivit.
Udało mi się wykopać małą studnie na głębokość połowy łopaty,myśle ze dla automatów powinna wystarczyć do podlewania bo sezonów nie mam w zwyczaju podlewać.A dziś ze 30 litrow poszło z niej i zostało jeszcze połowe.
Na ślimaki snacol,a na sarny i zające jakiś środek z firmy Arox.To tyle.Uważajcie na siebie zieloni wędrowcy!A i na kleszcz też.
3x Medicine/GG #3 x Pluto Szila seeds
3xManitoba Medicine x Danish Gold xPluto Szila seeds
3xMGP x DFG Gnom seeds
4xGuerilla Gold #3 x Pluto Szila seeds
2xOrange Sherbet x Guerilla Gold Ggs
2xOutdoor Special ekoludek
2xRattlesnake ekoludek
2xNepal Malawi Deuter
3xEarly AK fast BioGenetic
4xZkittlez Auto Biogentic
4xMazar Auto BioGenetic
2xCritical Ogre AutoCube seeds
3xHazbery Auto Gnomy seeds
5xMazar Auto Gnom seeds
5xAmnesia Deuter
2xAuto Sour Disel ryder

Nie będę się zbytnio rozpisywał o przygotowaniach.Kto działa w terenie ten każdy wie ile trzeba pracy w to wszystko włożyć aby miało to ręce i nogi.W tym sezonie dwa spoty.Pierwszego nazwałem „Pluto” ze względu że mieszczą się na nim wszystkie rośliny skrzyżowana z tą odmianą.Drugi spot nazwijmy go „testowym” ponieważ pierwszy raz na nim działam a wyglada obiecująco.Na nim będą pestki od @ekoludek (jeszcze raz dzieki i pozdrawiam ) cos od Deutera i mała grządka z automatami.
Weg sezony na parapecie od 19 kwietnia,afy 5 maja wyszły z ziemi.
Doły przygotowane końcem kwietnia,ziemia kupna 240 litrow która poszła na „testowego” spota,obornik kurzy w granulacie,hydrożel i astivit.
Udało mi się wykopać małą studnie na głębokość połowy łopaty,myśle ze dla automatów powinna wystarczyć do podlewania bo sezonów nie mam w zwyczaju podlewać.A dziś ze 30 litrow poszło z niej i zostało jeszcze połowe.
Na ślimaki snacol,a na sarny i zające jakiś środek z firmy Arox.To tyle.Uważajcie na siebie zieloni wędrowcy!A i na kleszcz też.
3x Medicine/GG #3 x Pluto Szila seeds
3xManitoba Medicine x Danish Gold xPluto Szila seeds
3xMGP x DFG Gnom seeds
4xGuerilla Gold #3 x Pluto Szila seeds
2xOrange Sherbet x Guerilla Gold Ggs
2xOutdoor Special ekoludek
2xRattlesnake ekoludek
2xNepal Malawi Deuter
3xEarly AK fast BioGenetic
4xZkittlez Auto Biogentic
4xMazar Auto BioGenetic
2xCritical Ogre AutoCube seeds