• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Dzik!

Wyszukiwarka Forumowa:
D

delete

Guest
To co w końcu skutecznie działa na dziki ?? Anti Bissan ?
Mam dobra miejscówkę z tamtego roku tylko wszystkie plant poza jednym jedynym (chociaż tyle szczęścia) zostały zabite przez dziki.

dunno

Well-known member
Buchów
0
To co w końcu skutecznie działa na dziki ?? Anti Bissan ?
Mam dobra miejscówkę z tamtego roku tylko wszystkie plant poza jednym jedynym (chociaż tyle szczęścia) zostały zabite przez dziki.

Wg producenta Anti bissan działa na dziki, pierwszy raz w tym roku będę stosował więc zobaczymy.

T

topek44

Guest
Tez mam spota gdzie co jakiś czas zagląda dzik i mi wykopuje krzaki ale mam je posadzone w odległości 3m od siebie zawsze jakieś 2-3 wy***ie reszta zostanie a najlepsze jest to , że niedaleko są założone sidła takie z drutu takie pętle heheh na początku miałem stracha ze przypal ale już 3 rok spot ten sam i nic ci co zakładają sidła z krzakami nie robią może nie wiedzą o co kaman hehe ale chociaż ich sidła ochraniają mi zawsze coś spota.

SQN

Well-known member
Buchów
0
Panowie a jakby dookoła spota porozlewać troche benzyny albo octu ???

SQN

Well-known member
Buchów
0
no może być, wiadomo ropa czy benzyna mają silny nie przyjemny zapach i wydaje mi sie że nawet wszystkożerny dzik dał by sobie spokój

A

Akira

Guest
wnyki !!! <lol> porozstawiaj dookoła spota sk***iel sam sie złapie ...

G

Gość

Guest
dzika możesz się pozbyć tylko poprzez wybicie <coolpalacz> próbowałem wiele sposobów, preparatów na dziki i nic nie pomogło ,sk***iel stratował mi taige 3 tyg przed zbiorami eh ale jak by nie było udało się zebrać z niej trochę palenia. wnioski ; NIGDY WIĘCEJ SPOTA W TERENIE GDZIE BUSZUJĄ DZIKI!

JimRevolta

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Ja mam zamiar dlatego FKS zmotać namiot wojskowy z maskowaniem i siedzieć przed samymi zbiorami z sztucerem i maczetą w namiocie jak jakiś gnój będzie grasował to zabije hehe a dziczyzna się przyda na gastro ;]

bak

Well-known member
Buchów
0
byłem wczoraj na miejscówce patrze a tam butelki powywracane i zryte na szczęście roślinką sie nic nie stało domyślam sie że to dziki , bedzie problem z nimi bo u mnie łowcy wykopują takie niewielkie dołki na jakieś 20 -30 cm i sypia tam pasze dla nich ,pewnie moje dołki uznały za takie z paszą i dlatego przyszły ryć są przyzwyczajone do zapachu człowieka bo kojarzy im sie z jedzeniem także u mnie sikanie ,rozrzucanie włosów nic tu nie da jedyne co przychodzi mi do głowy to posypać jakimś proszkiem do prania ,domestosem zlać może je to odstraszy...

rambomambo

Active member
Buchów
0
ja wczoraj zaledwie przesadzałem roślinkę do ziemi na spocie, dzisiaj po robocie przychodzę, i wy***ana razem z ziemią ; (
pie****ony dzik, chyba sobie ku**a zrobię palisadę, bo to mój pierwszy krzak i już katastrofa.
Pomidorek miał trochę pogniecione liście, zjedzony nie był tylko przysypany ziemią.
Wsadziłem go do ziemi, ale wątpię żeby się teraz przyjął.

Chyba na serio będę musiał zrobić taki płotek, nasadzę woków jakichś krzaków, i oby nikt nie znalazł. *****e dziki

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół