nasiona marihuany

Dziury i zolte plamy na lisciach

Wyszukiwarka Forumowa:

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Mam na oucie ww i durbana, ostatnio nie bylem na spocie przez tydzien, a nie padalo, bylo goraca i sucho! Wczoraj przychodze a tu wszystkie rosliny maja takie male dziurki w lisciach, zolte plamy, ogolnie rosno slabo i marnie wygladaja zwlaszcza WW! Jak myslicie co jest tego powodem?

XXXXXXXX

Well-known member
Buchów
1
dla twojej wiadomości WW to odmiana na in a nie out a o reszcie poczytaj bo jest napewno na forum

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
No co ty serio?? :tongue: Wiem ze WW jest to odmniana na in ale w tym przypadku nie ma to zadnego znaczenia bo ten problem dotyczy takze roslinek ktore sa przeznaczone na out!

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Dziury w lisciach to moga byc jakies szkodniki... jakie dokladnie neiwiem przyjzyj sie moze niedaleko jest mrowisko albo sa slimaki.

Jak nie pada to je podlewaj co za problem...

borsuk2216

Well-known member
Buchów
0
najlepiej jakbys dal jakies foto wtedy by bylo o wiele latwi zdiagnozowac chorobe i jej przyczyne

minnetou

Well-known member
Buchów
0
Miałem chyba podobny problem, ale zbytnio się nim nie przejąłem. Wydaje mi się że to z braku wody się tak dzieje (zwłaszcza na starszych liściach). Zostaw je tak jak są chyba że to strasznie 'razi'. Ja zostawiłem tak jak były postarałem się podlewać je regularnie, a po pewnym czasie oderwałem te brzydkie liście :tongue: a na młodych już się nie pojawiają

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
bialy_mis napisał:
Dziury w lisciach to moga byc jakies szkodniki... jakie dokladnie neiwiem przyjzyj sie moze niedaleko jest mrowisko albo sa slimaki.

Jak nie pada to je podlewaj co za problem...

Szkodniki - mozliwe, mrowki raczej nie! ogladalem liscie od spodu i nie widzialem zadnych robali! A z tym podlewaniem to nie taka latwa sprawa bo spota mam 5 km od domu! Peace

drjoint7

Well-known member
Weteran
Buchów
0
mialem taki przypadek :/ jak roslina byla mala to mnie tyo draznilo ale stwierdzilem ze nic nie poradze i olalem dzis roslina ma 1,6m i tesh sa dziurki ale tego jush nie widac i mam to gdzies widze przyszle palonko i jest git

I

igrow-box

Guest
szkodniki ........mam podobne dziurki na roslinach kolo domu a plamy poprostu przesuszona roslina

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół