• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Dziury na liściach

Wyszukiwarka Forumowa:

dr.buszek

Well-known member
Buchów
0
Witam. Mam problem z moją rolinką otóż na liciach są wszędzie dziury i nie wiem od czego:pl:. Zobaczyłem czy na spodniej stronie licia nie ma jakich robaków, i nie było. Na veg był lany biohumus, nie dawno rolina zaczęła kwitnąć więc leję jej planton K zgodnie z zaleceniami producenta. Rośnie ona w ziemi uniwersalnej Ph (5,5-6,5).Proszę o pomoc.
Foty:

Ostatnia edycja:
E

Eszterebeszte

Guest
Mogą to być przedziorki, nie dałeś zdjęcia więc nie wiadomo. Jeśli to te małe robactwo, to oprysk z wywaru z lupinek czosnku powinien pomóc.

E

Eszterebeszte

Guest
Rób wywar :) z łupin czosnku i mleczu, 24h niech stoi i zrób oprysk z rana lub wieczorem :)

dr.buszek

Well-known member
Buchów
0
Robiłem oprysk specjalnym preparatem na mszyce i przędziorki lecz nic to nie pomogło.

koszerny_grower

Well-known member
Buchów
0
U mnie jest to samo też sam nie wiem co ich wpie****a!:pl: Możliwe ze to taka mała gąsienica bo ostatnio odwiedzając spota widziałem dwie pod liściami i poszły pod palca ?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół