• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Dziury na liściach

Wyszukiwarka Forumowa:

Turbogulgulator

Well-known member
Buchów
0
W sumie na przedziorki to raczej nie wyglada,gdyby to byly te male kurestwa to mialbys bardzo duzo tych dziurek i na wiekszej ilosci lisci.Mysle,ze sa to poprostu dziurki wypalone przez slonce jak znajdowaly sie na nich kropelki wody.Jezeli to jest tylko na pojedynczym lisciu to nie ma co sie przejmowac.U mnie sporo lisci jest albo z takimi dziurkami albo lekko podgryzione przez slimaki,z przedziorkami tez mialy doczynienia :) ale roslina wyrosla na mega krzaka i te trudnosci jej w tym nie przeszkodzily :)

wazon22

Member
Buchów
0
dzięki bardzo za odpowiedź jeśli problem będzie się poszerzał dam znać :)

Doobies

Well-known member
Buchów
0
Przędziorki nie robią dziur!!!!!! tworzą przebarwienia na liściach, juz o tym pisalem dzisiaj, takie dziurki u mnie robiły ślimaki, takie małe 1cm, wystarczy odgrodzic łodyge aby nic nie wchodziło , pod liścmi wiszą slimaczki przewaznie.

czmiel

Member
Buchów
0
u mnie na uprawie indoor mialem identycznie, dziury pojawily sie przy wysokich temperaturach i po podlewaniu. Samo przeszlo.

R

Richelie

Guest
u mnie na uprawie indoor mialem identycznie, dziury pojawily sie przy wysokich temperaturach i po podlewaniu. Samo przeszlo.

Dokładnie. Jeśli podlewasz w dzień / w trakcie słońca i lejesz na, a nie pod zioło, to słońce wypala.

Jeśli podlewasz ok, to coś Ci zjada planta.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół