nasiona marihuany

Dziury w głowie !!!

Wyszukiwarka Forumowa:

Joint

Member
Buchów
0
Czy Wy tez macie czasami takie "dziury w głowie" ze zapominacie co mieliscie robić albo o czym mówiliscie ?? Mi kilka razy już zdarzyło się tak zawiesić :oops: Czekam na wasze historie !!!

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
1
te "dziury w głowie" to takie rozkojarzenia nie tylko po kurzeniu tak jest, nie palacy człowiek by powiedział "ach ta skleroza" i ze za duzo masła je :p

A

abc

Guest
ja słyszałem, że się robią dziury w mózgu... tak jak po alkoholu w dużych ilościach. Po ilu lufach zaczną się robić ? :p

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Haha... po kilkuletnim codziennym paleniu. Ja nie pale a mam czesto takiecos. Szukam czegos a po sekundzie zapominam czego szukalem :p Wk***iajace.

G

gorky17

Guest
Wiem coś o tym... :p Ile to razy po zbakaniu się siedze i myśle, albo coś robię i za chwile...już nie pamiętam o czym myślałem albo co robiłem :mrgreen: Ale nie koniecznie muszę miec faze, żeby o czymś zapomniec. często nie pamiętam co robiłem poprzedniego dnia, itl. itd. To raczej nic poważnego :roll:
P.S. A zdarzyło Wam się może, że na pac-manie po jaraniu, podczas robienia sobie paszy schowaliście pilot do lodówki?! :D Ja tak mam! Albo gdy zjem jogurt, to pudełko wyrzucam do kosza razem z łyżeczką :| Albo w dzień zapalam sobie światło w pokoju :D Ja tam lubię takie akcje - potem mam z siebie wycie! często z kumplami opowiadamy sobie później takie różne scenki, co to każdy na bazie odpie****ał :wink:

Joincik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
dziury sa fajne :D jestem za***any i robie sobie kanapke a jak ją zrobie to wkładam do lodówki i ide do pokoju a później znowu ide coś zjeść i niewiadomo skąd się ona wzięła :D lubie takie akcje

Laska

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Mi raz starsza kazała przynieść cukier z kuchni, a ja jej przyniosłem czajnik z wodą :lol: :lol:
Ale to tylko raz, pozatym dziury mi sie nie zdarzają :D

Joint

Member
Buchów
0
Miałem coś podobnego co ty joncik tylko że ja chciałem sobie coś ugotować ale zpomniałem włączyć gaz :lol: Innym razem włozyłem herbate do lodówki :?: :!: Ach te dziury......

Joincik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
mój kolega jak był zjarany zamast ciągnąć dmuchał w fajke :D

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ja raz zamiast sciagnac gacie zeby sie odpryskac sciagnałem koszulke stojac przed kiblem...to juz takim poimprezowym zwale :lol:

R

Rider

Guest
u mnie wyglada to tak jak cos w stylu przedmowcow, czesto lapie taka dziure ze najpierw mysle co powiedziec, a gdy chce to powiedziec to zapominam o czym myslalem, i czasem wychadza mi takie zwaly ze ch*j. Albo ide do sklepu cos kupic wchodze i zapominam co...
takie zeczy nawet u abstynetow sie dzieja, unas troche czesciej, ale nie zawsze.

Komar_THC

Well-known member
Buchów
0
Heh ja juz nie musze być zbakany a mam zanik pamieći... Zero koncetraci itp Mnie to już wkórwa :/ pamieć pada po tym ... mam telefon pół roku i nie moge zapamiętać nr :D

K

KuCzaPakA

Guest
Oj chyba ja juz mam dzióry czasem zdarza mi sie zapomniec gdzie coś połozyłem ostatnio szukałem kluczy przez 1h :evil: Czy wy tez tak myślicie ze zioło zawiesza człowieka jak pali dzień w dzień?? :wink:

S

Sed

Guest
No to prawda zioło robi gówno z mozgu wiem to po sobie a przykładów nie będe podawał :mrgreen:

Dębal

Active member
Buchów
0
a ja mialem calkiem niezly ubaw po solidnym bakaniu przyszlem do domu i chcialem sie napic herbaty i napilem sie jej w cukierniczce(pełnej). Strasznie slodka herbatka byla :mrgreen: :mrgreen:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół