• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Dziury w mózgu!

Wyszukiwarka Forumowa:

Walipieta

Active member
Buchów
0
Siema. Mam do Was pytanie. Prawie przez całe wakacje paliłem babkę, teraz zaczęła się szkoła i w ogóle nie umiem się skupić, nauczyciel dyktuje coś, a ja zapominam to od razu, nic mi się nie chcę itp...:pl::pl::pl: Nie palę już koło tygodnia. Czy to mi przejdzie?

Patriotyczny

Well-known member
Weteran
Buchów
6
Odznaki
2
Albo i NIE !!!

Wychodzi na to że będziesz musiał palić :D

PlantaCP

Well-known member
Buchów
0
ja nie paliłem w liceum ani wogóle w czasach szkolnych a i tak nie chu*a nie mogłem sie skupić na tych "przydatnych" informacjach :zjarany: na początku roku szkolnego to wogóle tragedia..Może sobie wkręcasz, ciężko się przełamać po 2miesięcznej przerwie, z czasem ci przejdzie, bez obaw

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
2
I dlatego nie należy za wcześnie jarać.
Używki są dla ludzi, a nie dla gówniarzy.
Sorry za szczerość (pewnie jakieś negatywy za to dostanę) ale takie jest moje zdanie.
Ja zapoznałem się z Panią MJ, jak byłem już dorosły, miałem żonę, dziecko - i z pełną premedytacją i świadomością posadziłem, a potem zapaliłem, zrobiłem ciasteczka, napiłem się nalewki i przeżyłem mega_giga_hiper_za***istego tripa po olejku haszowym z amnesii :freak2:
Niby zwykły chwast - ale do tego trzeba podchodzić Z SZACUNKIEM !!! A nie na zasadzie "mam 15 lat, czym by tu się zaj***ć, ale tak, żeby wrócić o 22 i mama nie zauważyła".
Tyle
pozdro

Don Z Dolni

Well-known member
Buchów
1
wkrecajcie sobie ze macie dziury w mózgu a wyladujecie ze schizofrenia w psychiatryku... ziomek olej to i nie pal w roku szkolnym tjak sie uczysz (chyba ze jestes na studiach :p) jezeli ci nie służy

R

Richelie

Guest
Kup sobie Lecytynę, jedz jajka na miękko często, uprawiaj sport. Pal rzadziej, ucz się i czytaj częściej, najlepiej języków.

Będzie ok.

Jeśli nie masz 18 lat -> najlepiej rzuć palenie, bo to nielegalne.

D

delete

Guest

wkręcasz sobie
ja w czasach szkolnych zawsze ogarniałem wszystko paląc

essey

Well-known member
Buchów
0
dokładnie, ,, słabe umysły są nie do ocalenia". Ja jaram od podstawówki i w każdej szkole/klasie uchodziłem za najinteligentniejszego, widocznie sport nie dla ciebie, odstaw bake na miesiąc zobaczysz różnice, zaczniesz jarac weekendowo, zmienisz podejście, ustawisz priorytety.... , pzdr.:spalony:

D

delete

Guest
THClover - to też nie jest zbyt dobra alternatywa (choć wiem że pisałeś to zartobliwie) ale konsekwencje mogą być takie że bedzie musiał zucić szkołe i zapie****ać w fabryce , bo dziecko na utrzymaniu . A o zielsku bedzie musiał zapomnieć bo nie bedzie hajsu na gieta , a na uprawe brak czasu i swiadomosc ze przy wpadce ma prze***ane on ,kobieta i dziecko w pewnym sensie.
No chyba że bezpieczny sex to ok :D

Tak serio serio , to chłopaki dobrze Ci radzą . Osobiscie moge ci doradzić witaminki na koncentracje no i zero grasu .

System32

Well-known member
Buchów
0
A tam pie****icie, ja za małolata z niczym nie kwasiłem i jakoś bez problemów dawałem sobie rade, nawet lepiej bo bez stresu chodziłem na lekcje i laskę wbijałem w to co nauczyciel o mnie mówił.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół