- Buchów
- 0
Siemanko kupiłem w tym roku pestki Auto AK47 feminizowane od SeedBaya bo niestety nie było mnie stać na nic innego ten rok miałem sobie w ogóle odpuścić ale to było silniejsze ode mnie
Zostały mi 4 sztuki i coś z nimi jest nie tak w tamtym roku i 2 lata temu sadząc automaciki były one niskie, maksymalnie do połowy uda i to pod koniec flo, w tym roku wy***ały mi jak z procy te 2 większe sięgają do mostka a dopiero zaczynają flo, te 2 mniejsze do pasa, lecz nie w tym rzecz chodzi o czas, kiedy mniej więcej dojdą, boję się o to że będą pleśnieć bo w tamtym roku w tym miejscu atakowała ku**a agresywnie, dałem im oprysk z topsinu ale czy to pomoże, oby. Z rana i pod koniec dnia jest tam dosyć wilgotno, niedaleko jest jezioro a i sam spot jest tak położony że słabo wieje na nim wiatr. Wysadzone na spot koło 10 lipca, 1 lipca pokazały się z ziemi, więc mają około 50 dni. Dojdą do początku września czy będę musiał je trzymać dłużej? Dostają teraz planton k zmieszany z kiszonką ze skórek od bananów, ziemia bardzo bogata w azot i organiczna (jedno wielkie pole pokrzyw). Dokupić coś na przyspieszenie kwitnienia, jakiś stymulator, może jaki nawóz? Nie wiem czy ta ilość azotu w glebie nie przeszkadza im w tym żeby w pełni rozkwitnąć, liście są dosyć ciemnozielone, ciemniejsze niż w moich poprzednich 2 outach.Jest możliwe że automat tak naprawdę nie jest automatem tylko zwykłą pełnosezonową rośliną? A i co to jest, na jednej z tych mniejszych roślin widać pożółknięte liście. Ale tylko od połowy liścia w bok i to od samego początku już jak wypuszczała chyba 2 piętro to tak się pojawiło i od tamtego czasu tak rośnie, jakaś choroba genetyczna, nieprzyswajanie azotu w tych żółtych miejscach?