• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Dziwny stan - bania po ?

Wyszukiwarka Forumowa:

dobreziolko

New member
Buchów
0
Po 2dniowym na***kowym tripie (wczoraj piwo,tak to mj tylko) stalo sie cos dziwnego,wczoraj ostatni raz bakalem kolo 23 ,po 11 godzinach snu wstalem ...upie****ony jak dzenifer lopez. To moj pierwszy kontakt z mj ,popalalem tak zeby miec banie non toper.Jem cytrusy ,lykam witamine C,pije suplementy.ten stan jest o tyle dziwny,ze nie czuje zebym byl upie****ony ale mam wrazenie ze 15 minut to 5 godzin ,laguje mi czesto. Kiedy to przejdzie

stefan9

Well-known member
Buchów
0
ja tak miałem jak pierwszy raz paliłem mocną indyjke... Przez jakieś 3 dni, a przez następny dzień, może półtora też się czułem jakbym był cały czas upalny:) nic mi się nie chciało nawet rozmawiać z kimkolwiek:) szczerze to chciałbym żeby palenie teraz robiło mi takie bombki :)

RahCiach

Well-known member
Buchów
0
prześpij się, a powinno przejść. pamiętam jak ja kiedyś jak paliłem swoje pierwsze razy to dzień później gdy siedziałem w szkole złapała mnie faza. wszystko jak w normalnej fazie tylko nie miałem śmiechawy (jak to za pierwszymi fazami, nie dało się jej ogarnąć) i nie miałem upizganych oczu. trzymało mnie ze 4h aż po szkole wróciłem do domu i się przespałem.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół