akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Early Bud

Wyszukiwarka Forumowa:

rusko

Well-known member
Buchów
0
ja chce żeby EB mi doszła gdzieś pod koniec września połowa pażdziernika :king: :queen:

S

szuwar

Guest
Dobry wyborniska najw.100cm roślinka wygląda jak formowane krzewy dość wysoka lodyga i kopółkowata korona duże i dość twarde budy najladniejszy w nim jest zapach trochę scunkowaty.Efekt fazy zadowalający energetyczny choć moze wydać sie troche przykrótki.żiółko to nadajesie na mega grupowe palenia "z wiadra" nie dobija i mało wchodzi na oczy.Szybko reaguje na zakwaszenie gleby i tego trzeba pilnować bo latwomożna je przez to stracić.Polecam dla wszystkich tych którz nie lubia sie zbyt dobijać czystą indicą.

kayaman

Well-known member
Buchów
0
szuwar, widać ze chyba madry z ciebie koleś :thumright: ,ale mało sie udzielasz na forum , długo juz jesteś na tym forum ale tylko 6 wizyt . Dlaczego ?? :scratch:

XXXXXXXX

Well-known member
Buchów
1
mam tą odmiane i powiem wam że lepiej się spisuje PP i P#1 niż EB tyle że są większe ale myśle że z tego co mam to ona dojdzie ostatnia jeśli wszystko dojdzie poczekamy zobaczymy ale chyba już jej nigdy nie kupie nie twierdze że jest lipna ale nie jest moim faworytem.pzdr

TataSqn

Well-known member
Buchów
0
i jak tam panowie z tym early budem, daje u nas rade?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół