akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Early Misty vs Holland's Hope

Wyszukiwarka Forumowa:

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
No to cos slabo! 4 na 10..........z nirvany............

Buddahh

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ja tez mialem 10 nasionek HH z czego 3 w***aly slimaki ,jednom roz***ała burza i i jedna wogule niewykielkowala wiec rosnie mi na outcie 5 HH ale radzi sobie za***iscie,zaniedługo dam linka z fotami

borsuk2216

Well-known member
Buchów
0
mi z 7 HH zostalo 6 z tymze jedna wogole zatrzymala wzrost ale reszta dobrze sobie radzi

kayaman

Well-known member
Buchów
0
borsuk2216 napisał:
z tymze jedna wogole zatrzymala wzrost
to tak jak u mnie , moje HH za***iście rosło miała z 30 cm i postanowiłem ją podciąć , chlasnołem ją bardzo nisko , bo chciałem zrobić z reszty klona(ale sie nie udało) , i od tamtego momentu tak wolno rośnie ,jak chuuj , po 2 miesiącach ma ok 25 cm. Dlaczego ?? miejscówka jest za***ieta ,robiona przezemnie , a co do słońca to te non-stop .

Buddahh

Well-known member
Weteran
Buchów
1
hmmm niemam pojecia,poprostu moze zle ja podciołes,a ja mam jeszze 5 HH i zapie****ajaa za***iscie ogulnie polecam ta odmiane przetrwala grad cala zniszczona była ale dały rade wszystkie ... i raczej maja wiecej niz po 30cm ... tuż tuż dam foty

k0lek

Well-known member
Buchów
0
Tylko że pestki były sadzoene prosto do gleby na outdoor wyszlo 9 ale przetrwalo 4 tak chciała matka natura :p Ale rosną za***iście zrobię foty w niedziele a wrzuce na forum w poniedziałek. Elegancka pogoda nie mam problemu z wodą bo roślinki rosną na podmokłym terenie który nie ma prawa wyschnąć pokrzywy i inne rośliny rosna tam jak na drozdzach ok. 2m :))) A słonka mają w sam razy jedyny problem to zwierzaki które tam się kręca ale mam na ich sposoby :)

Buddahh

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Ok mam te fotki .. to jedna miejscówka i Dwa Krzaczki HH z Nirvany (zdjecie takie niezadobre no ale cuż .. ) jedna troche przysłania drugą no ale ogulnie dają rade :) :
http://img358.imageshack.us/img358/2988/obraz0061fr.jpg

A tu kolejna miejscówa i znów dwa krzaczki HH
http://img270.imageshack.us/img270/825/obraz0093pe.jpg
co do tej foty ( sorry za te łapy :) ) :
http://img475.imageshack.us/img475/6922/obraz0082gf.jpg w oby dwuch fotach te czerwone to tasma zabezpieczajaca przed złamaniem

mają równy miesiąc przeżyły atak gradu deszczu i wichury wszystkie byly nadłamane lekko całę poniszczone,poszczępione no ale jakos sie pozbierały no i oto one .. oceniajce .. peace

[ Dodano: 2006-07-03, 20:10 ]
zapomniałem jeszcze o tej .. samotna HH cos mi sie wydaje ze to męski osobnik bo długa cienka lodyga i tylko kilka lisci ... ogulnie marna
http://img447.imageshack.us/img447/3390/obraz0114dq.jpg

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
pufinlahh napisał:
hmmm niemam pojecia,poprostu moze zle ja podciołes

dwumiesięczne zachamowanie wzrostu po przycieciu? lol

pufinlahh napisał:
polecam ta odmiane przetrwala grad

polecasz ją bo przetrwała grad. hehe, równie dobrze każda inna mogła przetrwać grad.

Buddahh

Well-known member
Weteran
Buchów
1
poprostu ja polecam,nie dlatego ze przeżyła napad gradu hehe,to dodałem tylko dla waszego info.tyle

kayaman

Well-known member
Buchów
0
Bardzo żałuje ,ze ją podciołem , bo teraz to by była gigantyczna ,a pufinlahh, co do tej twojej ostatniej fotki HH , to masz racje mizerna , chociarz fotka tez nie za ciekawa ,tak z góry , nie widać jej za bardzo , Juz za niedługo tez wrzuce fotki mojej HH , przed podcięciem , i teraz obecnie , zobaczycie jaka jest różnica .

Greenhood

Member
Buchów
0
może stres

może sie biedna zestresowała będzie miała bloka na jakiś czas a potem powinna rosnąć dalej tak mi sie wydaje hyba że to nie od tego

k0lek

Well-known member
Buchów
0
Byłem wczoraj na miejscówie rosną elegancko jedna ma więcej niż metr dokładnie nie wiem
a dwie pozostałe są troche mniejsze ta przydeptana która ocalała żyje i ciągle rośnie ale ale jest 2 razy mniejsza :p ale w miare gęsta Mam jeszcze 4 HxSk jedna rośnie elegancko i ma ok 60-70cm a 3 pozostale byly przesadzane bo miały mało słońca i rosły mizernie w Dlatego w środe pójde na miejscówki i zrobie foty :p

USM2006

Well-known member
Buchów
0
Siemka.. Ja mam EM z Nirvany... rosnie mi 10 na 10 :D.... w zeimi poszly ok. 10 maja.... jak narazie to rosna wedlug mnie niezle.... te zdjecia ponizej sa robione w lipcu tzn. 7 lipca... czyli juz jakis czas temu.. nie ma mnie w Polsce i wiem tyle ze juz maja ok 180 cm wysokosci a sa ponaciagne bo zastosowalem SUPERCROPPING...

[ Dodano: 2006-08-05, 14:28 ]
tu jest jeszcze pare zdsjeci z tego samego dnia co w poprzednim poscie..;) Pokoj...

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
całkiem ładnie wyglądają ale zobaczymy czy ci dojdą

H

haszyszekk

Guest
Oby doszły ;] hehe dużo ciepła i słoneczka życze na jesień :) i małej wilgotności... bo to największy wróg poźnych odmian w polsce... pzdr

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół