• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Easy sativa czy juz flo?

Wyszukiwarka Forumowa:

jimmy92

New member
Buchów
0
Witam
Moje easy sativy maja juz okolo 90 dni, a wedlug niektorych stron powinny w tym miesiacu przejsc na flo. Dodam ze narazie podlewam je biohumusem do roslin zielonych do 2 razy na tydzien i od czasu do czasu podsypuje dolomitem, szczerze musze przyznac ze jestem jeszcze poczatkujacy i chcialbym sie Was poradzic. Mianowicie: Czy wszystko z nimi wporzadku? I czy powinny juz przejsc na flo? Jesli tak to w jaki sposob nawozic (na flo posiadam planton k), i w jakich dawkach na poczatek?

prosze o pomoc <shiza>z gory dziekuje

KochamDom

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Se rośnie ładnie. Ale z takich zdjęć nie określę płci...

420000000

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Po takiej jakości zdjec to można wywnioskować że żyja i prawdopodobnie rosną, a żeby Ci ktos powiedział czy sa perflowery musiał bys zrobic zdjęcie szczytów makro.

jimmy92

New member
Buchów
0
jesli chodzi o plec to powinny byc kobitki, bo pestki feminizowane bralem, a co do jakosci zdjec to postaram sie niebawem cos "lepszego" wrzucic.

---------- Aktualizacja posta 00:23 ---------- Czas poprzedniego posta 00:07 ----------

mniej wiecej wiem jak wygladaja perlowery i wydaje mi sie ze juz sa. Ale zalozmy ze juz sa, to jak powinnienem nawozic plantonem? Glownie interesuje mnie sposob nawozenia i konkretne dawki.

przepraszam za ten spam i dzieki za pomoc

G

Gość

Guest
jesli chodzi o plec to powinny byc kobitki, bo pestki feminizowane bralem, a co do jakosci zdjec to postaram sie niebawem cos "lepszego" wrzucic.

---------- Aktualizacja posta 00:23 ---------- Czas poprzedniego posta 00:07 ----------

mniej wiecej wiem jak wygladaja perlowery i wydaje mi sie ze juz sa. Ale zalozmy ze juz sa, to jak powinnienem nawozic plantonem? Glownie interesuje mnie sposob nawozenia i konkretne dawki.

przepraszam za ten spam i dzieki za pomoc

Czy przypadkiem na etykiecie nawozu nie ma sposobu dawkowania? Zapewne jest (w Planton S był) więc stosuj z początku pół zalecanej dawki o ile pokazały się kwiatostany. Z tego co widzę na zdjęciu (a widać tam wszystko jak przez mgłę) to jeszcze za wcześnie na flo.
Możesz tuż przed przejściem na flo. podlać ~150% dawki biohumusa ES <wodna>

jebaklesny997998999

Well-known member
Buchów
0
.

cierpliwości chłopie... zakwitnie dopiero w sierpniu, płeć powinna pokazać całkiem niedługo. a plantonem zacznij od 1/3 zalecanej dawki, później 2/3 i za 3 razem wal już zalecaną.

Uchlak

Well-known member
Buchów
0
może nie mam racji, ale wygląda to na przypałową miejscówę :zombi:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół