• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Easy Sativa Jack Herer Special Quen Special Kush Nie za wolno ?

Wyszukiwarka Forumowa:

The-Rolnik90

Well-known member
Buchów
0
Witam moje roslinki maja juz 23 dni moim zdaniem wolno rosna . dwa dni temu podlalem je biohumusem dzieki temu pozbylem sie duzej ilosci mrowek . Z gory dziekuje i pozdrawiam .
a to moje pomidorki :spalony:

Easy Sativa

Jack Herer & White Widow

Special Queen

Special Kush

unnamed

Well-known member
Buchów
0
troszkę wolno i chyba widać przyczynę ... nie za często / obficie podlewasz - bo w donicy błoto. pozdro

The-Rolnik90

Well-known member
Buchów
0
raz na tydzien to czesto ? zreszta nie raz na tydzien bo sprawdzam jak sucho to podlewam . nigdy nie mialem problemow z przelanie wiec to odpada . a co jesli deszcz pada ? np ja podlalem dzisiaj a jutro caly dzien pada deszcz to nie szkodzi roslinkom /?

unnamed

Well-known member
Buchów
0
raz na tydzien to czesto ? zreszta nie raz na tydzien bo sprawdzam jak sucho to podlewam . nigdy nie mialem problemow z przelanie wiec to odpada . a co jesli deszcz pada ? np ja podlalem dzisiaj a jutro caly dzien pada deszcz to nie szkodzi roslinkom /?
............jesli w tym deszczu jest woda to szkodzi ...

Walther White

Well-known member
Buchów
0
niewiem kiedy ta sativa ci dojdzie chyba w grudniu :D special kush to samo...

The-Rolnik90

Well-known member
Buchów
0
czas na up :D pomidorki maja juz 35dni duze jak na swoj wiek ? cos zmienic ?

Jack Herer & White Widow

Easy Sativa

Cos ją zjada ;/

Special Kush

Razem

Roslinki zostaly tydzien temu spryskane Asahi-SL 0.5ml na 0.5litra wody i podsypane dolomitem z gory dziekuje i prosze o ocene :)

Monti

Well-known member
Buchów
0
Mam podobne roślinki do kolegi, późno wysiałem na ile można liczyć z takiego 0,5m krzaczka? (rozkrzewione jak kolegi)

essey

Well-known member
Buchów
0
no racja na ES sie nie nakręcaj bo nie dojdzie, a AF wiadomo zdązy :)

The-Rolnik90

Well-known member
Buchów
0
Sprysnalem je asahi-sl i od tamtego czasu nak ruszyly w gore . Gdy pytalem na forum czy moge jeszcze wystartowac z sezonowaki wszyscy mowili ze zdaze i zalerzy od pogody. Czy moge liczyc na jakis wogóle plon ? i jak przyspieszyc kwitnienie ?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół