- Buchów
- 0
Siema.
Jakiś miesiąc (niecały) temu zauważyłem białe włoski na moich ES.
Dopiero wczoraj (wcześniej nie mogłem tego zrobić, nie było mnie w domu) do 5L wody dodałem 1 małą łyżeczkę Plantonu K
(dodam że planton miałem w domu, był otwarty. To nie był proszek
tylko jakiś taki wilgotny był, takie grudki sie porobiły,) dodałem to do bańki
5L wymieszałem, chodź nie wszystko sie rozpuściło dokładnie, rozdzieliłem
5L wody na 3 planty w miarę po równo i podlałem. Dobrze zrobiłem z tym plantonem? Jeśli do***ałem mu za dużo (wydaje mi się że w sam raz wg. dawkowania dałem minimalnie więcej) coś może się stać moim panią?
Następna sprawa, po podlaniu plantonem k, zrobiłem oprysk Asahi SL.
na 5L wody Pisało 5ml a ja do 1,3L do***ałem 1,7 ml Asahi. Zraszaczem zrobilem oprysk moich 3 panienek, spryskałem je po liściach, łodydze, i topkach. Dobrze? ku**a sory za takie żenująco proste pytania, po prostu pytam. To moj 1 out. Co ile mogę robić opryski Asahi w fazie flo ? Ile takich oprysków na flo powinno być? Pryskając po całej roślinie dobrze zrobiłem? (chodzi mi o formujace się topki). Czy przez ten okres co byłem nieobecny na spocie z***ałem bardzo sprawę że wcześniej nie dostała plantonu tylko dopiero teraz?
Moje krzuny wyglądają podobnie jak te :
https://www.forum.haszysz.com/solarr/albums/userpics/55195/normal_DSC00169.JPG
Dodam jeszcze że na liściach są małe dziurki, a brzegi tych dziurek są lekko żółte co to może być?
Podobno teżod oprysków asahi SL panienki się hermią w fazie flo.
Możecie mi powiedzieć jak zauważyć czy roślina sie zhermiła?
Obecnie na flo dostaje oprysk z asahi sl + planton
Tyle papu jej wystarczy?
Może dokupić coś jeszcze? (niedrogiego)
Powiedzcie mi co ile dawać im te nawozy?
Prosze o odpowiedzi, niech ktoś ogarnie haos moich pytań ;d
Dzięki :jaraczz:
Jakiś miesiąc (niecały) temu zauważyłem białe włoski na moich ES.
Dopiero wczoraj (wcześniej nie mogłem tego zrobić, nie było mnie w domu) do 5L wody dodałem 1 małą łyżeczkę Plantonu K
(dodam że planton miałem w domu, był otwarty. To nie był proszek
tylko jakiś taki wilgotny był, takie grudki sie porobiły,) dodałem to do bańki
5L wymieszałem, chodź nie wszystko sie rozpuściło dokładnie, rozdzieliłem
5L wody na 3 planty w miarę po równo i podlałem. Dobrze zrobiłem z tym plantonem? Jeśli do***ałem mu za dużo (wydaje mi się że w sam raz wg. dawkowania dałem minimalnie więcej) coś może się stać moim panią?
Następna sprawa, po podlaniu plantonem k, zrobiłem oprysk Asahi SL.
na 5L wody Pisało 5ml a ja do 1,3L do***ałem 1,7 ml Asahi. Zraszaczem zrobilem oprysk moich 3 panienek, spryskałem je po liściach, łodydze, i topkach. Dobrze? ku**a sory za takie żenująco proste pytania, po prostu pytam. To moj 1 out. Co ile mogę robić opryski Asahi w fazie flo ? Ile takich oprysków na flo powinno być? Pryskając po całej roślinie dobrze zrobiłem? (chodzi mi o formujace się topki). Czy przez ten okres co byłem nieobecny na spocie z***ałem bardzo sprawę że wcześniej nie dostała plantonu tylko dopiero teraz?
Moje krzuny wyglądają podobnie jak te :
https://www.forum.haszysz.com/solarr/albums/userpics/55195/normal_DSC00169.JPG
Dodam jeszcze że na liściach są małe dziurki, a brzegi tych dziurek są lekko żółte co to może być?
Podobno teżod oprysków asahi SL panienki się hermią w fazie flo.
Możecie mi powiedzieć jak zauważyć czy roślina sie zhermiła?
Obecnie na flo dostaje oprysk z asahi sl + planton
Tyle papu jej wystarczy?
Może dokupić coś jeszcze? (niedrogiego)
Powiedzcie mi co ile dawać im te nawozy?
Prosze o odpowiedzi, niech ktoś ogarnie haos moich pytań ;d
Dzięki :jaraczz:
Ostatnia edycja: